På tal om soffben

Små fristående “underleverantörer” till Ikea poppar ju upp som svampar ur jorden och den senaste i raden är Prettypegs. Ja, på tal om soffben alltså. Har man inte tid, lust eller fantasi att göra det själv så kan man lätt klicka hem några karameller härifrån för att pimpa sin soffa eller säng. Jag blir glad Läs Mer »

På tal om soffben

Små fristående “underleverantörer” till Ikea poppar ju upp som svampar ur jorden och den senaste i raden är Prettypegs. Ja, på tal om soffben alltså. Har man inte tid, lust eller fantasi att göra det själv så kan man lätt klicka hem några karameller härifrån för att pimpa sin soffa eller säng. Jag blir glad av alla färger och fina former, det känns nytt och vårigt!


Foto: bilder från Prettypegs via Treadhunter.com

Inga kommentarer på "På tal om soffben"

 1. Carina skriver:

  Såg detta i nån kvällstidningsbilaga i helgen och det var en kul nyhet. Tänk vad roligt med dessa sidoföretag som gör specialiteter till IKEA möbler och "hottar" upp dem något.
  Bemz gör ju jättefina covers till både existerande och utgågna soffor. Det är bra för IKEA att dessa finns och kanske en liten signal att vi är för mainstream ibland…! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »