Punktering i ekorrhjulet

Förra veckan var rena rama semestern om man jämför med denna. Och trots att arbetsveckan har bestått av fjortontimmarsdagar har jag inte ens hunnit vara trött för samtidigt är varje utbildningsmodul så himla rolig. Ibland kanske först efteråt har jag märkt. Presentationen igår gick jättebra och idag har jag sagt ciao och då svidanja till Läs Mer »

Punktering i ekorrhjulet

Förra veckan var rena rama semestern om man jämför med denna. Och trots att arbetsveckan har bestått av fjortontimmarsdagar har jag inte ens hunnit vara trött för samtidigt är varje utbildningsmodul så himla rolig. Ibland kanske först efteråt har jag märkt. Presentationen igår gick jättebra och idag har jag sagt ciao och då svidanja till mina teammedlemmar för återseende inför slutförandet i mitten av maj. Äntligen hemma igen ligger jag här som en gummibåt med pyspunka i soffan, känner in mina nya prospects  på glasögonfronten och läser om vad som väntar i vecka 22 i livet ihop med karatebebisen. Nu tar vi helg va?
Och nej, nej jag har verkligen inte glömt svaren på frågorna… Promise.

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix ItLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »