Vardagslyx

Det har flyttat in nya handdukar här hemma. Nya krispiga, vita favoritmodellen från Lexington i ribbad frotté – den amerikanska modellen. För ett tag sedan fick jag beskedet att det utförande inte skulle säljas mer och därför blev lyckan extra stor när det visade sig så inte var fallet så nu har det bunkrats. Är Läs Mer »

Vardagslyx

Det har flyttat in nya handdukar här hemma. Nya krispiga, vita favoritmodellen från Lexington i ribbad frotté – den amerikanska modellen. För ett tag sedan fick jag beskedet att det utförande inte skulle säljas mer och därför blev lyckan extra stor när det visade sig så inte var fallet så nu har det bunkrats. Är det något som faller under kategorin vardagslyx så är det sånna där saker man gör just varje dag, lite guldkantat. Som att svepa in sig i ett härliga badlakan efter duschen. Något som är högst olyxigt är att jag har en visdomstand som plågat mig hela helgen varför det måste bli ett tandläkarbesök imorgon. Riktigt vardagsolyxigt måste jag säga.

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »