Så länge räven har tänder går den inte i kloster

Just nu räknar jag minuterna tills mitt besök hos tandläkare Bo innan lunch. Fy bubblan för tandvärk, det gör det svårt att tänka på något annat. Jag försökte skingra tankarna till frukosten med senaste numret av STYLEBY och som den jeanstjej jag är var det ett fantastiskt inspirerande nummer. Tills jag kom på att jag Läs Mer »

Så länge räven har tänder går den inte i kloster

Just nu räknar jag minuterna tills mitt besök hos tandläkare Bo innan lunch. Fy bubblan för tandvärk, det gör det svårt att tänka på något annat. Jag försökte skingra tankarna till frukosten med senaste numret av STYLEBY och som den jeanstjej jag är var det ett fantastiskt inspirerande nummer. Tills jag kom på att jag är gravid. Vårens jeanstrend är nämligen återkomsten av den låga midjan. Fint det, på en sälformad kropp i stigande viktklass. Not so much. Den mentala shoppinglistan på klädfronten ströks motvilligt. Nåväl vad gör väl det, det kommer ju en vår nästa år igen och än så länge tänker inte den här räven gå i kloster. Men ni kan ju kolla igen efter lunch…

Mobilfoto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Inga kommentarer på "Så länge räven har tänder går den inte i kloster"

 1. Ja, visst var det ett bra nummer! Ang. att Elin inte är på framsidan så var det tydligen deras plan från start. Elin hela första året för att sedan ge plats åt andra. Lite tvärtom mot andra tidningar som kanske har redaktören på jubileumsnummer istället.
  Borde man inte som gravid kunna ha jeans med låg midja? Knappen under magen tänker jag, men jag vet inte. Annars är ju hängslebyxor en klassiker 🙂 Allt klär en skönhet om än man är tillfälligt sälformad.

 2. Frida skriver:

  Sötnos. Sälformad. Ahahaha! Jag garvade så morgonkaffet skvätte. Tack för pepp igår! Blev klar 03.40 inatt. Wihou. Sömn är bästa skönhetsmedlet right? Gott så, nu ska jag ta mina konsumkassar under öjnonen och modella för en dag. Brrrrra timing!

 3. Elin skriver:

  Hej, är en ganska ny läsare på din blogg och gillar den mycket, tack! tänkte tipsa Polarn och pyrets mamma jeans med låg midja och låg mudd, smala i modellen, vanliga mörka jeans. De var mina favoriter under min graviditet,( den sista månaden var det dock skönt med en högre mudd)..
  Elin O

 4. Låg midja är ju bäst eftersom den sitter under magen! 🙂 Men kör på stretch! 🙂

 5. Lebanezza skriver:

  Ha en fortsatt trevlig torsdag 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »