Mot Blåkulla

Nu är vi äntligen ihoppackade och det är dags att köra mot båten till Gotland. Det handlar mer om tur än skicklighet att vi kommer iväg kan jag säga för inga namn nämnda men någon hade glömt att betala båtbiljetterna… Detta resulterar i att det inte fanns någon hemresa på måndag så har vi tur Läs Mer »

Mot Blåkulla

Nu är vi äntligen ihoppackade och det är dags att köra mot båten till Gotland. Det handlar mer om tur än skicklighet att vi kommer iväg kan jag säga för inga namn nämnda men någon hade glömt att betala båtbiljetterna… Detta resulterar i att det inte fanns någon hemresa på måndag så har vi tur kanske vi blir permanenta öbor igen.

Foto: faximil av påskkort bytt mot fotorekvisita. Konstnär: okänd maskerad dam i svårbestämd ålder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »