Påskafton i bilder

Efter en natt kramandes toastolen i vad som verkade som matförgiftning eller kortvarig maginfluensa fick jag behålla frukosten och vi kunde ägna påskaftonen åt riktigt roliga saker. Vi vaknade upp till ett vinterlandskap och halkade försiktigt söderut för en långlunch – en otroligt god räkmacka på Djupvik Hotell. Fin inredning och ett riktigt härligt ställe Läs Mer »

Påskafton i bilder

Efter en natt kramandes toastolen i vad som verkade som matförgiftning eller kortvarig maginfluensa fick jag behålla frukosten och vi kunde ägna påskaftonen åt riktigt roliga saker. Vi vaknade upp till ett vinterlandskap och halkade försiktigt söderut för en långlunch – en otroligt god räkmacka på Djupvik Hotell. Fin inredning och ett riktigt härligt ställe i sober färgskala. När vi ändå var så långt söderut så passade jag på att ringa keramikern Åsa Lindström för att kolla möjligheten att inhandla ännu en av hennes bägare, något som blivit tradition vid varje gotlandsbesök. Butiken och cêperiet öppnar inte förrän till midsommar men hon var gullig nog att bjuda in oss till sitt kök för att välja bland de dyrgripar hon faktiskt hade hemma. Älska flexibla, vänliga och serviceinriktiade själar! Med ännu en ljuvlig mugghistoria i väskan åkte vi tillbaka till Visby för att tillbringa 2,5 nagelbitande (läs: bakom sjalen-tittande) timmar i biosalongen med The Hunger Games. Hua, vilken spänning! Kvällen rundandes av på restaurang Isola Bella och jag kan bara hålla med. Den här ön är både vacker och något alldeles speciellt för mig. Och jodå, vi kommer (tyvärr) hem på måndag, det fanns faktiskt lediga bilplatser på båten när vi ringde för att kolla ombokningsmöjligeterna idag.

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix it

Inga kommentarer på "Påskafton i bilder"

 1. Berså skriver:

  Ja, visst är det något alldeles speciellt med den här ön ?!? Även när snön vräker ner…:)Fast ibland blir man lite hemmablind vill jag lova, och då är det härligt att få se lite fina & inspirerande bilder härifrån ! Ha en fortsatt trevlig påsk!
  Mvh / Maria

 2. Älskade Gotland 🙂 Längtar till i sommar.. vilken lyx det vore att ta in några nätter på fina Djupvik!

  Tess


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »