Guldkant och mer att tycka om

Om gårdagen bjöd på tårar och energibrist så är det solskenet efter regnet som strålar idag så nu ska jag vara riktigt givmild och bjuda på oretuscherat från i måndags när vi hade en lite fotosession på Korallgatan i Visby. Vår värdinna Kristin smattrade av några bilder medan Jesper och Adam försökte hålla sig för Läs Mer »

Guldkant och mer att tycka om

Om gårdagen bjöd på tårar och energibrist så är det solskenet efter regnet som strålar idag så nu ska jag vara riktigt givmild och bjuda på oretuscherat från i måndags när vi hade en lite fotosession på Korallgatan i Visby. Vår värdinna Kristin smattrade av några bilder medan Jesper och Adam försökte hålla sig för skratt. Jag kan ju inte anklaga dem. a) Jag blir mer och mer preggolicious (om man vill var snäll) för varje dag som går och hojtade än om att inte fånga dubbelhakan (omöjligt) och än om att mina försvinnande biceps gärna får anas (det gör de inte, pure gäddhäng) och b) jag dricker inte kaffe men det var det som fanns att tillgå när nya k(r)oppen skulle förevigas på bild. Med eller utan kaffe så sätter min fina bägare med den dansanta damen verkligen guldkant på vardagen. Den vilda bebin likaså.


Foto: Kristin Weijmers, Little miss fix it


Inga kommentarer på "Guldkant och mer att tycka om"

 1. Karodie skriver:

  Men Sara! Fin du är! Det tar sig, underbart! Puss och kram

 2. Lotten skriver:

  Du är ju urfin!

 3. Malin skriver:

  Åh vilka härliga bilder, vad fin du är!

 4. Stämningsfullt skriver:

  Äh vad du låter självkritisk 🙂 Du är ju hur FIN som helst! Jättefina bilder.

 5. Anonym skriver:

  Ser harmoniskt ut!

 6. Men tack snälla ni, jag känner mig fin, det är bara lite ovant med alla "volanger" 🙂

  Stämningsfullt: Ha-ha, lät det så gnälligt?! Jag ska genast sluta.

  Tack för komplimangerna!

 7. JdR skriver:

  Vad fin du är bästa du!!! <3 kramar

 8. sofie skriver:

  sååå himla fin!

 9. Big sis skriver:

  Finaste finaste syster…
  Du är bland den mest vackra som finns även utan vilda bebin, men nu när det hyrt ut den där ettan är du om möjligt ännu vackrare….
  Krama bollen från moster som längtar ihjäl sig efter augusti!

 10. Jenny skriver:

  Måste få fråga vart du har köpt de där kopparna :)?

 11. Hanna skriver:

  Du är helt fantastiskt vacker Sara! Njut verkligen av din vilda bebis i magen! Det är ju så mysigt! Kramar!

 12. Hanna G skriver:

  Jättefin! & randigt är hett, ellerhur Hanna!? 😉

 13. Carro skriver:

  Åhhh så vackra bilder! Ta åt dig av alla komplimanger och spara bilderna, är jätte-roligt att ha sen när bebben kommit ut!

 14. Du ser så lycklig och mysig ut! Och njut av den tid som är nu och den fina magen. Helt plötsligt är graviditeten över och man ska bli förälder! Hjälp! 😉

 15. Alex skriver:

  Du är strålande vacker i lilla bäbismagen!

 16. Kan bara instämma med de andra. Du är ju superfin! Lite gravidyoga så kommer du om möjligt i mer harmoni 🙂 kram!

 17. Lotta B skriver:

  Snygging! Jag hade en liknande klänning när jag väntade Bo! Heja 2012:orna! Vi funderar på en trip till Kalmar till sommarn så då kanske vi kan ses? Kramar


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »