Nytt i bokhyllan

Efter att varit vaken sedan småtimmarna, ja alltså det är ingen lek att ha en inneboende som plötsligt bestämmer över både John Blund och hur mycket mat som ryms i magen, har jag nu landat en kort stund i soffan. Här ska det bläddras i min nya fix på bokknarkarfronten – ett rykande färskt exemplar Läs Mer »

Nytt i bokhyllan

Efter att varit vaken sedan småtimmarna, ja alltså det är ingen lek att ha en inneboende som plötsligt bestämmer över både John Blund och hur mycket mat som ryms i magen, har jag nu landat en kort stund i soffan. Här ska det bläddras i min nya fix på bokknarkarfronten – ett rykande färskt exemplar av dukningsboken FANTASTISK var dags fest från Ikea. I somras jobbade jag ihop med Oskar som har plåtat bilderna. Han berättade om detta bokprojekt och nu ska jag alltså äntligen få se resultatet. Som ni ser har nya brillorna redan anlänt och en kopp med älsklings-te från Kränku blir pricken över i, och resulterar nog i att det blir ännu en arla morgonstund i morgon… Fina bilder, dukningsinspo, och lite matporr i vykortsformat längst bak i boken verkar vara det man får för 49kr om man är Family-medlem. Skamligt billigt faktiskt och en perfekt gå-bort-present till middagsvärden kan man tänka.

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Inga kommentarer på "Nytt i bokhyllan"

 1. Petra skriver:

  Vilka fina muggar du har!

 2. Petra: Ja. la-la-love them! Åsa Lindström heter keramikern och de sälsj bl. a i Hablingbo på Gotland och på Blås & Knåda i Stockholm.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »