Mot möbelmässan i Milano

Idag slogs dörrarna upp till världens största designhappening – möbelmässan i Milano. Jag håller på att packa för fullt för i morgon mellanlandar jag i Malmö och tar sen morgonflyget på torsdag tillsammans med min wingman Frida. För ganska precis ett år sedan gjorde vi mässan ihop och förutom en ny italienupplevelse (Jespers syrra bor Läs Mer »

Mot möbelmässan i Milano

Idag slogs dörrarna upp till världens största designhappening – möbelmässan i Milano. Jag håller på att packa för fullt för i morgon mellanlandar jag i Malmö och tar sen morgonflyget på torsdag tillsammans med min wingman Frida. För ganska precis ett år sedan gjorde vi mässan ihop och förutom en ny italienupplevelse (Jespers syrra bor i Italien och landet har av naturliga skäl varit ett frekvent resmål) så fick jag en vän för livet. Mässan ska såklart hinnas med men även några av alla event på stan, Rosanna Orlandi-mingel, IKEA PS 2012-utställningen, Ventura Lambrate och Zona Tortona. På söndag är dessutom en lunch med svägerskan inplanerad innan hemfärd. Inklusive magmätning skulle jag tro, hon väntar nämligen också sitt första barn knappt tre veckor före vår vilda bebis beräknas komma. Ett utsnitt av packlistan: bekväma skor, mina slipade Ray-Bans och milanoguiden från senaste numret av Plaza Deco. Prognosen säger regn och +17° men jag säger sol. Mycket sol och italiensk glass tack!

Och ni som undrar vad som hände med frågestunden kan ju skriva under på min protestlista till blogg.se som raderade mitt utkast med alla svaren… Men självklart ska jag sätta mig och knåpa ihop dem igen. Dessutom, spoilervaring, så vankas det tävling här på bloggen. Wawawiiiwa.

Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Inga kommentarer på "Mot möbelmässan i Milano"

 1. Önskar dig en underbar, inspirerande resa! Ser fram emot en rapport när du är på hemmaplan igen. Stoor kram!

 2. Christoph Finkel skriver:

  Hej Sara!

  Det vore kul om du och Frida även hann komma förbi och träffa oss i Milano!

  Ni hittar oss hos Paola Lenti i Chiostri dell’Umanitaria och vi finns på plats torsdag – söndag.

  Med vänlig hälsning,
  Christoph o Angelica Finkel

  http://www.christophfinkel.com

 3. Karin skriver:

  Kul med mässa! Har du koll på vilka andra inredning/möbel mässor som är i år? Annars tips på vart jag kan hitta info om det?

  Tack på förhand/ en trogen läsare

 4. Josefin skriver:

  Åh jag är avundsjuk på dig! Lyllo!

  Ha en underbar resa!

 5. lisa skriver:

  Vilka fina skor!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »