En vanligt ovanlig onsdag

Ursäkta konstpausen så här innan Den. Stora. Bildkavalkaden. Från. Mässan. Jag har suttit och gått igenom bilderna från helgens vistelse i Milano. 1556 stycken. Ja ni fattar va, det tar ju tid såntdära, men snart så är åtminstone ett sammanfattande inlägg färdigt. Och färdig det är jag med, lite matt i lacken fortfarande. Man kan Läs Mer »

En vanligt ovanlig onsdag

Ursäkta konstpausen så här innan Den. Stora. Bildkavalkaden. Från. Mässan. Jag har suttit och gått igenom bilderna från helgens vistelse i Milano. 1556 stycken. Ja ni fattar va, det tar ju tid såntdära, men snart så är åtminstone ett sammanfattande inlägg färdigt. Och färdig det är jag med, lite matt i lacken fortfarande. Man kan ju tycka att jag borde ha energi för två men som Frida så pedagogiskt uttryckte det beträffande alla pauser så får Den vilda bebin dåliga möbelmässsebetyg, men något annat kanske man inte kan kräva av en 25-veckors bulle i ugnen?

Idag har det varit en rolig dag! Jag började morgonen med att träffa Malin och Catrin som läser en av inriktningarna på Designprogrammet på Linnéuniversitetet, och dessutom jobbar för studenttidningen SOND, för en intervju. Jag är ju liksom en alumn och de tycker visst att mitt jobb är så fräsigt att de ville skriva om det i tidningen. Det var kul, trots att jag som vanligt pratade alldeles för mycket och dessutom såg ut som en cross over mellan Julia Roberts och Göran Persson i mitt försök att inte klä mig i svart (precis som vi brukar uppmana modellerna som medverkar i katalogen) utan sådär Elin Kling-chict i jeans och lånad pojkvänsskjorta. Jag glömde för ett ögonblick att jag inte ser ut som en fashionista modell fågelskrämmemager så nu väntar ett barbamamma-reportage från en grön-och vitrandig Klippan på tryckpressarna. Tur att jag inte är så fåfäng. Vid närmare eftertanke så är den där uppmaningen om att undvika svart nog för att personerna snarare ska smälta in i miljön än att ta fokus. Note to self: helsvart gör siluetten slankare (men då skulle jag nog verkligen sett ut som Barbamama. På riktigt.

Sen hade vi som vanligt på onsdagar inredarfika. Två och två turas vi om att fixa läckerheter till kollegorna och denna vecka var inget undantag när Fredrik och Evelina bjöd på glada strutglassar. La-la-love!

Nu blir det ännu en stunds examensarbete medan jag lär Jesper något som jag lärde mig för 25 år sen. Popcorn fräser om man doppar dem i saft. Eller te.


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Inga kommentarer på "En vanligt ovanlig onsdag"

 1. Malin skriver:

  Jag lovar – du var så fin! Vi får se om det fastnade på bild dock. 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »