Tävla och vinn tapeter från Eco Exclusive

Nu är det tävlingspremiär här på bloggen! Först ut är en kanonvinst där det ligger tio rullar av denna häftiga svantapet (art. no. 2551) från kollektionen Eco Exclusive, värde 11 950 kr, sponsrad av tapetleverantören Eco Wallpaper. Allt du behöver göra för att delta är att gå med i Eco Wallpapers fanpage på Facebook (klicka Läs Mer »

Tävla och vinn tapeter från Eco Exclusive

Nu är det tävlingspremiär här på bloggen! Först ut är en kanonvinst där det ligger tio rullar av denna häftiga svantapet (art. no. 2551) från kollektionen Eco Exclusive, värde 11 950 kr, sponsrad av tapetleverantören Eco Wallpaper. Allt du behöver göra för att delta är att gå med i Eco Wallpapers fanpage på Facebook (klicka bara på like-knappen) samt att lämna feedback om vad du gillar bäst med Little Miss Fix It, något du saknar eller något särskilt du vill läsa om här på bloggen i kommentarsfältet till denna post, glöm inte att ange din mejladress. Tävlingen pågår hela veckan, t o m den 6 maj.

NU ÄR TÄVLINGEN AVSLUTAD.
Ett stort grattis till Alex som gav både ros och lite konstruktivt ris, det uppskattas. Mejla mig din postadress på littlemissfixits(at)gmail.com så kommer tapeterna på posten inom kort!

– Tävlingen pågår t o m. den 6/5 2012 kl, 24.00 där tio rullar av tapeten Eco Exclusive art. no. 2551 ligger i potten. Värdet på vinsten är ca 11 950 kr  och ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av Little Miss Fix It och beslutet kan inte överklagas. Vinnaren kommer att annonseras i detta inlägg.


Inga kommentarer på "Tävla och vinn tapeter från Eco Exclusive"

 1. Anna Bengtsson skriver:

  Gillat 🙂 Jag läser din blogg för det är blandat med inlägg om allt möjligt. Lite lagom personligt. MEN det uppdateras för sällan!!! När du väl gör det gör du ju det bra , så se till att få lite mer tid 😉 Fina bilder med, gillar verkligen dina bilder.

 2. Lina skriver:

  Jag har läst din blogg i över ett år nu, kanske två. Sedan hildur tipsade om den i sin blogg.
  Jag gillar att du skriver om inredning, jobbet (är utbildad butikskommunkatör) och lite personligt så att jag kan få en bild av människan bakom bloggen. Det är lättare att tycka om människan och bloggen om det finns lite personligt med för annars är det en kal bild av någon.
  Ibland blir det lite mycket text med för lite mellanrum. Jag som ofta surfar till ljudet av två små barn orkar inte läsa för mycket text och då missar jag ibland poängen. Tråkigt men sant.

 3. Erika Skalman skriver:

  På facebook har jag Eco sidan gillat och delat.
  mina vänner om tävlingen meddelat.
  nu när köket behöver nya kulörer,
  är det här precis vad jag behöver!
  Tapeten var riktigt läcker,
  till hela köket den räcker!
  I köket har vi jätte stora fönster,
  nu vill jag tillägga färger och mönster!
  Nu jag på mina knän står och ber,
  och hoppas jag nya väggar hemma hos mig ser!

 4. Petra skriver:

  Kul att du ska börja med tävlingar. Det här är första gången jag tävlar hoppas på nybörjartur.
  Jag hoppas att du kommer att skriva mer om inredning i barnrum!

 5. Alex skriver:

  Gillar.
  * Det jag uppskattar med din blogg är att du för det första har ett himla skönt språk med härligt egna uttryck och formuleringar. Det är också ofta väldigt roligt skrivet. Jag gillar också mixen av tips/inspiration. Mycket är faktiskt sånt som är realistiskt att man skulle ha råd med/möjlighet att göra själv. Men så ibland tipsas det om sånt man bara kan drömma om – vilket är minst lika viktigt det.

  * Det enda jag kommer på som skulle göra bloggen bättre (i mina ögon) är fler styckesindelningar för att skapa ett bättre flow och göra det mer lättläst.
  En väldigt petitess i sammanhanget men det är det enda jag kan minnas att jag funderat på.
  Trevlig helg!

 6. Malin Gustafsson skriver:

  Jag älskar din blogg och har den som kvällsnöje så snart jag har krupit ner mellan lakanen, sedan är det dagsboksskrivande och korsord som gäller men som sagt, du är prio 1 VARJE kväll!
  Jag skulle önska lite mer bilder och tips på ditt hemmafix, så att jag själv kan fylla mitt hem med Little Miss Fix It-inspiration!

 7. Stefanie skriver:

  Jag har ganska just hittat till din blogg (då jag letade efter mönster till tygkorgar tror jag…) men jag gillar den verkligen! Tycker särskilt mycket om de inlägg som inspirerar till eget hemma-fix och inredning.

  Ett extra plus är också att läsa om hur din gravidet framskrider eftersom jag också är gravid och har beräknad tid några veckor innan dig (tror jag).

  Så ös på med hemma-fix och baby-inlägg!

  ps. svantapeten skulle passa fint i vårt kommande barnrum…


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

ANNONS: samarbeten

 • Save the date

  I fredags slog Ikea upp sajten www.hallbaraihop.se, ett samarbete med Världsnaturfonden WWF och Kommunernas energi- och klimatrådgivare. Här kommer man under nio veckor kunna ta del av smarta tips och framför allt inspiration för att leva mer hållbart hemma. Det är inte utan att jag känner mig stolt över att vara en del av projektet. Läs Mer »

 • Bag pilot

  Jag har under en månads tid varit bag pilot åt Sandlund/Hossain, ett nytt livsstilsmärke inom väskor.

  Läs Mer »
 • Sponstrat inlägg: Skåpets mini-makover

  I samarbete med Sadolin och Prettypegs har jag gett leksaksskåpet i Boo’s rum en mini-makeover. Ett perfekt tillfälle att få testa på ett ganska pilligt projekt med flera kulörer i scallop-mönster. Utgångspunkten var detta vita Bestå-skåp från Ikea. Jag passade även på att byta ut dörrarna till stavlimmad furu för att få in mer trä Läs Mer »

 • Vinnaren av den kreativa odlingsbänken

  Först vill jag säga tack alla ni som deltog i tävlingen! Jag vet att jag har fantastiska läsare oavsett om jag lockar med tävlingar eller inte men det känns jättekul att få så härlig respons och samtidigt kunna ge tillbaka något fint, tack Hasselfors Garden för att jag fick möjlighet att ge en läsare en Läs Mer »