Sveriges hopp

Usch, idag vaknade jag på fel sida, eller jag tror faktiskt att jag t o m gick och lade mig på fel sida. Inte blev det bättre av att gårdagens kalas gjorde sig väldigt påminnt på diskbänken… Men nu börjar det ordna till sig, disken är diskad och tvättmaskinen snurrar och med den en hel Läs Mer »

Sveriges hopp

Usch, idag vaknade jag på fel sida, eller jag tror faktiskt att jag t o m gick och lade mig på fel sida. Inte blev det bättre av att gårdagens kalas gjorde sig väldigt påminnt på diskbänken… Men nu börjar det ordna till sig, disken är diskad och tvättmaskinen snurrar och med den en hel hög små kläder anno 1978. Så ofattbart små, jämför med klädnyporna så ser ni. Mamma har sparat från när jag och mina systrar var små och jag fick med mig min påse hem när vi sågs i Valborg. Ibland är det väldigt roligt att tillhöra ett samlarsläkte.

På lördag är det 34 år sedan jag såg dagens ljus och det är ju väldigt tydligt att mina föräldrar hade stor tilltro till mig som nyfödd. Jag vet inte om det var inredare eller stadsminister de hade i åtanke när de klädde mig i den där tröjan, vad tror ni? Imorgon går jag in i v 28 av graviditeten och här pustas det och ojas det ganska mycket. Särskilt efter ett trapprejs till tredje våningen, för det börjar bli så fysiskt påtagligt att det växer ett mirakel i min mage som börjar bli ganska stor. Vår efterlängtade vilda bebis. Sveriges hopp.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Sveriges hopp"

 1. Emelie skriver:

  Men herrejösses så fina kläder och den där Sveriges hopp var ju hur cool som helst! Synd att min mamma knappt håller koll på vad hon handlade till sig själv igår typ, jag har nog inte mycket kläder kvar sen jag var liten 🙂 Kram

 2. Bodil- Smia skriver:

  Men ubertjusigt. När vår lilla fröken T var miniliten så var favoriten en linnebody med fötter från när vi var små- i preciiiis samma tyg som din tröja där med hästar. Förmodligen anno slutet av 70 även de. (Men nå sveriges hopp va vi int.)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »