Tjuvstartad födelsedag

Idag jobbade jag som vanligt men på fredag har jag tagit semester vilket betyder f y r a ljuvliga dagar av ledighet som just har börjat. Nu ska det packas för fullt för jag och mannen åker tidigt som tusan i morgon till Malmö för spännande 3D-ultraljud. Sen blir det Köpenhamn och Österlen innan vi Läs Mer »

Tjuvstartad födelsedag

Idag jobbade jag som vanligt men på fredag har jag tagit semester vilket betyder f y r a ljuvliga dagar av ledighet som just har börjat. Nu ska det packas för fullt för jag och mannen åker tidigt som tusan i morgon till Malmö för spännande 3D-ultraljud. Sen blir det Köpenhamn och Österlen innan vi åter landar hemma för att fira födelsedag på lördag. Fast den tjuvstartades visst lite redan idag när min fina vän Jenny gav mig detta paket. Hur nyfiken tror ni jag är på en skala? Mm, lägg till det dubbla!

Oh, ja just ja. Blir det lite glest mellan inläggen här i under helgen så vet ni att det är för att det är så svårt att blogga samtidigt som man sitter och förälskat håller sin finaste i hand och tittar honom djupt i ögonen… Eller nåt.


Inga kommentarer på "Tjuvstartad födelsedag"

 1. Hanna skriver:

  Vilken härlig ledighet ni har framför er! 🙂 och grattis i förskott!

 2. Jenny skriver:

  Födelsedagar är till för att firas 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »