Att ha svalt en fotboll

Idag har jag kört omkring på möbler i en stor cool van, broderat matta, sytt sittpuff och ätit katalogfirartårta på jobbet. Ibland min arbetssituation helt enkelt förskräcklig… Alltså, jag har nästan tre månader kvar till leveransdatum och så här ser vilda bebins enrummare ut. Man kan ju undra om det stod fotboll på middagsmenyn? Okej Läs Mer »

Att ha svalt en fotboll

Idag har jag kört omkring på möbler i en stor cool van, broderat matta, sytt sittpuff och ätit katalogfirartårta på jobbet. Ibland min arbetssituation helt enkelt förskräcklig…

Alltså, jag har nästan tre månader kvar till leveransdatum och så här ser vilda bebins enrummare ut. Man kan ju undra om det stod fotboll på middagsmenyn? Okej att det blev en rejäl bit tårta men på riktigt, hur stor kan man bli egentligen, finns det några läsare med erfarenhet? Ja och nu hoppas jag verkligen att min målgrupp inte är 14-åriga pojkar för då kommer jag bli orolig på riktigt (hej Lust och fägring stor), för det känns inte som att 14-åriga pojkar ska ha så mycket rutin av kvinnor i sjunde månaden.

Bilden avslöjar dessutom dagens preggo-nyhet, något jag trodde mig vara befriad ifrån – raggar-randen is in the house! Snyggt värre. Nu ska jag titta på de ljuvliga 3D-bilderna. Igen.


Inga kommentarer på "Att ha svalt en fotboll"

 1. ha ha! Det ser ut att vara en fotboll där, ja! Jag vet ju inte hur du såg ut innan, men jag hade enorm mage med båda mina graviditeter, men bara mage! man ska nog inte jämföra sig med nån annan, det är resultatet som är det viktiga, eller hur?
  Keep your eye on the price, my dear!

  Kramar från Madrid

 2. Ullis skriver:

  Hej Sara,
  om du fortfarande kan ta på dig skor själv så är det lugnt 🙂 tur att det börjar bli sandalsäsong så att du bara kan slinka in i skorna. Det var nästan det svåraste på slutet. Kram och grattis i efterskott!!

 3. sara skriver:

  Hejsan jag blev så glad att se din bild:) själv har jag ganska presis 3 månader kvar till beräknat datum för våran lilla tjej och folk på stan frågar mig om det är dax snart :S när jag säger nej gissar dom på tvillingar…men nej, bara en "liten tjej" med en mage som ser ut som 9 månader minst:)

  hoppas du och magen får en lugn sommar tills det är dax.

  mvh sara

 4. Oj vad längesen jag tittade in här inser jag nu! Man har ju fullt upp med den lille. 🙂 Härlig kalaskula du fått och inte var det mycket till raggarrand. Jag hade fått för mig att den skulle försvinna efter förlossningen men så är ju inte fallet… Undrar hur länge man ska dras med den.
  Hoppas du mår fint! Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »