Pergolainspiration

Så fort det kommer ut ett dra-efter-andan-objekt på Hemnet mals det till smulor i den stora bloggkvarnen. Om och om igen upprepas hemmet under oh-anden, ahh-anden och tänk-om-man-hade-sju-miljoner-anden… Jag och säkert många med mig brukar hinna tröttna på de stylade bilderna innan objektet ens haft sin första visning. Men nu tänkte jag dela med mig Läs Mer »

Pergolainspiration

Så fort det kommer ut ett dra-efter-andan-objekt på Hemnet mals det till smulor i den stora bloggkvarnen. Om och om igen upprepas hemmet under oh-anden, ahh-anden och tänk-om-man-hade-sju-miljoner-anden… Jag och säkert många med mig brukar hinna tröttna på de stylade bilderna innan objektet ens haft sin första visning. Men nu tänkte jag dela med mig av ett hörn av objektet för veckan. Utanför Borås ligger ett gammalt missionshus, fint som snus, men det jag främst inspirerades av är den enkla pergolan som de byggt av rostiga armeringsjärn och gamla byttor. Hamnar direkt i mappen Framtida hus.


Foto: beskuren bild från Hemnet


Inga kommentarer på "Pergolainspiration"

 1. Knaada skriver:

  Jag knarkar pergolainspiration just nu!

  Tackar och bockar för dagens fix 🙂

 2. Emelie skriver:

  Jag skrev också om detta underbara hus igår, men så blev jag lite osäker. Detta hus måste legat ute till försäljning 2011 ocskå? Hittade nämligen ett inlägg hos Frida från dess. Hm.. Så då rörde det till sig i huvudet på mig, men det är väl till försäljning igen va 😛 ? Jaja, strunt samma, fint äre och den uteplatsen skulle jag kunna bo på! Kram

 3. Katrin L skriver:

  Visst är det riktigt fint!! Dock låg det ute, som tidigare läsare nämt,för ett tag sedan, kan ha varit förra året. Ev. blev det inte sålt då och nu gör de ett nytt försök.
  Kul att se din inneboende! Riktigt roligt att följa dig/er!

  Ha en bra dag!

 4. Sofia skriver:

  Där bor några vänner till mig – lustigt. Och fint.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Blommor & Trädgård

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Nya upptäckter i trädgården

  Att leva med vår Hundraåring är lite som att ha ett gigantiskt Kinderägg. Det är spännande (vad kommer gå sönder här näst?) och något man kan leka med (hej kofot och målarpensel!) och onekligen blir det en hel del choklad framför brasan (nåväl det behövs knappast någon brasa som ursäkt för den delen heller). Bara Läs Mer »

 • Palettbebisar

  Ny vecka och nya kompisar i fönstret? Jag fick nämligen tillökning förra helgen. Svärföräldrarnas Palettblad hade skjutit skott som om det inte fanns någon morgondag och ett litet gäng följde med hem. Nu väntar de på plantering, och ständigt denna jakt på passande krukor alltså. Det är annars inte första gången jag ger mig på Läs Mer »