Sista måltiden

Det blev lite tyst på bloggen igår eftersom både torsdag och fredag tillbringades i studion och igår var det dags för fotografering av vårt slutarbete. Jag jobbade för första gången ihop med Magnus Anesund, Oh my, när ska man vänja sig vid att jobba tillsammans med alla dessa grymma fotografer? Det är så kul! Vi Läs Mer »

Sista måltiden

Det blev lite tyst på bloggen igår eftersom både torsdag och fredag tillbringades i studion och igår var det dags för fotografering av vårt slutarbete. Jag jobbade för första gången ihop med Magnus Anesund, Oh my, när ska man vänja sig vid att jobba tillsammans med alla dessa grymma fotografer? Det är så kul! Vi satte ungefär 15 bilder vilket är rätt mycket för en arbetsdag (som visserligen var galet lång) och eftersom vi gör ett före/efter-scenario ska vi plåta sista bilden (före-bilden tro det eller ej) på tisdag.

Idag har vi haft en skön ledig dag hela gänget och hängt hemma hos en kollega i Marestorp utanför Älmhult. Smålandsidyll så det skriker om det. Killarna hade dukat långbord och vi har spelat badminton och grillat – jag har ätit för fyra I shit you not. Finns det något godare än grillad potatis och majs?! Nu vankas det bad men nej nej nej, jag vägrar. Inte under 20°C tack så mycket. I morgon tror jag att jag ska visa lite hemma hos-bilder för är man hemma hos en inredare så  går det liksom inte att låta avtryckarfingret vila… Här kommer lite, nåväl ganska många, eftermiddagsbilder från vårt sista gemensamma häng. Trevlig helg!


Foto: Sara Zetterström, Little miss Fix It


Inga kommentarer på "Sista måltiden"

 1. tinajo skriver:

  Ser rackarns trevligt ut! 🙂

 2. Hanna skriver:

  Så fina bilder, verkligen inspirerande miljö! 🙂

 3. Vilket underbart långbord! Ser härligt improviserat ut, men det syns att det varit skickliga inredare i farten 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »