Vårt examensarbete – Celebrate

Idag har det verkligen bara varit att bita ihop och köra på, för nu närmar det sig renoveringsstart här hemma och eftersom snickaren bara är här i några dagar måste så mycket som möjligt vara förberett. Syrran har burit som aldrig förr och nu är snart halva lägenheten huserad i vardagsrummet. Imorgon bär det av Läs Mer »

Vårt examensarbete – Celebrate

Idag har det verkligen bara varit att bita ihop och köra på, för nu närmar det sig renoveringsstart här hemma och eftersom snickaren bara är här i några dagar måste så mycket som möjligt vara förberett. Syrran har burit som aldrig förr och nu är snart halva lägenheten huserad i vardagsrummet. Imorgon bär det av mot Älmhult för att säga hej då till jobbet och på torsdag ska jag och li’l sis även ha tömt klädkammaren och jag längtar redan efter lite vila och midsommarfirande.
 
Appropå firande ja, i morse utlovade jag ju att visa er något från vårt examensarbete. Vi hade som uppgift att jobba med textil för IKEA-bloggen LIVET HEMMA och detta gjorde vi som ett grupparbete under olika teman. Först ut är mina kollegor Erika (SE), Lewis (UK) och Christina (RU) som jobbade med temat CELEBRATE. De ställde till med en inspirerande gatufest och efter deras härliga presentation ville man inte göra annat än fixa fest! Nedan ser ni några av bilderna och resten kan du se här och här.
 
Foto: Henrik Palmberg för IKEA/LIVET HEMMA

Inga kommentarer på "Vårt examensarbete – Celebrate"

 1. madeleine skriver:

  fantastiskt fint! att styla kalas måste vara det roligaste!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »