Presentglädje

Inte hade jag en tanke på att det vankades presenter igår när jag jobbade min sista dag på jag-vet-inte-hur-länge. Kanske var det därför jag blev extra glad och rörd över mina fina kollegor som skämde bort mig, eller snarare den Vilda bebin, för hur gärna jag än skulle vilja finns det inte en chans att Läs Mer »

Presentglädje

Inte hade jag en tanke på att det vankades presenter igår när jag jobbade min sista dag på jag-vet-inte-hur-länge. Kanske var det därför jag blev extra glad och rörd över mina fina kollegor som skämde bort mig, eller snarare den Vilda bebin, för hur gärna jag än skulle vilja finns det inte en chans att mina svullna hobbitfötter eller ens stortån kommer i de ljuvliga små virkade basketkängorna. Förutom kort med rader som fick mig att gråta en skvätt och den söta kudden så ser ni att det är ett paket kvar, så det ska jag ta och öppna nu. Whoop whoop.
 
Tusen tack än en gång!!
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "Presentglädje"

 1. Fia skriver:

  Vilken fin kudde! Riktigt gullig!

 2. Tess skriver:

  Åh, så fint! 🙂 Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »