Nu kör vi!

Idag är det dags. Dags för sågspån och slipdamm och bankande och renoveringskaos-deluxe. Snickaren kommer vid 11 och jag måste fixa byggplast och täppa till det som kan täppas till av övriga hemmet för att minska efterstädningen så mycket som möjligt. Efter en kort men härlig midsommar (får se om jag hinner lägga upp några Läs Mer »

Nu kör vi!

Idag är det dags. Dags för sågspån och slipdamm och bankande och renoveringskaos-deluxe. Snickaren kommer vid 11 och jag måste fixa byggplast och täppa till det som kan täppas till av övriga hemmet för att minska efterstädningen så mycket som möjligt. Efter en kort men härlig midsommar (får se om jag hinner lägga upp några bilder i någon hammarpaus) är det optimering av hemmet som gäller och det är sista gången, och första med kanske, ni ser väggen med garderoberna. Tejpmarkeringen visar nya layouten för klädkammaren och det som ska bli vårat sovrum. Och som sagt. Organiserat kaos är bara förnamnet – nu kör vi. (F’låt på förhand, fallifall att jag besvarar kommentarer dåligt…)
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "Nu kör vi!"

 1. Marte skriver:

  Hej snuppis!Du jobbar på! Kom i håp at vila lite i mellan alt nu 😉 Kram Marte

 2. Men åhhhh sötmage! Hur fin som helst ju! Lycka till med renoveringen och håller mer förgående talare – glöm inte vila!

  Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »