Sommarminnen

Med den här underbara känslan i kroppen av ledighet och fint väder tänkte jag försöka konservera lite till de ruggiga kvällarna i slutet av november, eller kanske till snöslasket i februari. Då ska jag kolla i bloggarkivet och minnas kvällen vi hade i förrgår på andra sidan sundet. Myskvällen med fina vänner på genomresa, picknick, Läs Mer »

Sommarminnen

Med den här underbara känslan i kroppen av ledighet och fint väder tänkte jag försöka konservera lite till de ruggiga kvällarna i slutet av november, eller kanske till snöslasket i februari. Då ska jag kolla i bloggarkivet och minnas kvällen vi hade i förrgår på andra sidan sundet. Myskvällen med fina vänner på genomresa, picknick, kubb, varma vindar och så mycket jordgubbar att jag bestämt visste att om bebisen skulle komma ut den natten då skulle jag definitivt kräkas av lustgasen… Som tur är fick jag mättstånka mig igenom hela natten på hemmaplan och just den sommarkvällen får bli ett alldeles eget minne.
 
Foto: Sara Zetterström & Jenny Wik, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "Sommarminnen"

 1. Clara skriver:

  så fina o härliga bilder!

 2. Marte skriver:

  Herlige bilder! Nå har magen blitt stor 😉

 3. Fia skriver:

  Oj vilka underbara bilder! Kan inte annat än sakna Kalmar på sommaren. Men snart får jag en dos av det och förhoppningsvis er med!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »