Lite väldoftande väldoft

Om gårdagen bjöd på elvatimmarssömn så blev det väl hälften av den varan idag. Att gå i väntans tider alltså och måtte den Vilda bebin inte komma idag, jag känner mig som ett vrak. Med en cirkusbebis i magen som använder kissblåsan som trampolin blir det många turer till badrummet och idag slog det mig Läs Mer »

Lite väldoftande väldoft

Om gårdagen bjöd på elvatimmarssömn så blev det väl hälften av den varan idag. Att gå i väntans tider alltså och måtte den Vilda bebin inte komma idag, jag känner mig som ett vrak. Med en cirkusbebis i magen som använder kissblåsan som trampolin blir det många turer till badrummet och idag slog det mig att jag har värsta tvåltipset till preggos och andra.
 
Med en näsa som en blodhund är det lite krångligt för mig att botanisera bland dofter. Likväl som jag kan dö lite för att få sniffa mer av ett rakbalsam så får jag huvudvärk och andnöd av väldigt mycket annat. Inredningsvärldens doftljus göra sig icke besvär för det kan ju gå lite hur som helst och hittills har jag inte varit sugen på att chansa och lägga hundratals kronor på något som vid första sniffen funkar fint men efter någon vecka måste kastas. Synd, för jag gillar dofter, jag är bara lite petigare än de flesta. En doft, eller en tvål snarare, som kommit för att stanna i detta hus är danska Urtekrams ekologiska björktvål. Återfuktande och blid med en ren doft av björk och blåklint funkar den alla dagar (och nätter) i veckan. Jag hittade den på ICA Maxi och snart är det dags för påfyllning.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »