Mot västkusten!

Stödstrumporna sitter på hobbitfötterna och AC:n är på god väg att ge oss en klassisk nästäppa men jag har äntligen riktig semesterfeeling. Jesper och jag är på väg mot Göteborg och sitter och sjunger ikapp med The Boss som uppvärmning inför fredagens konsert. Inte visste vi när vi köpte biljetterna att det bara skulle vara Läs Mer »

Mot västkusten!

Stödstrumporna sitter på hobbitfötterna och AC:n är på god väg att ge oss en klassisk nästäppa men jag har äntligen riktig semesterfeeling. Jesper och jag är på väg mot Göteborg och sitter och sjunger ikapp med The Boss som uppvärmning inför fredagens konsert. Inte visste vi när vi köpte biljetterna att det bara skulle vara ett par veckor till storkleverans… Men värre saker har ju inträffat än att jag tömmer Sahlgrenskas lustgas-förråd så BB-väskan är med liksom bilbarnstolen. Fallifall. Och innan det eventuella vattnet går till Born in the USA så ska vi göra stan i Lilla London, fira blomsterbröllop och träffa fina Frida. Wawawiiiiwa!


Inga kommentarer på "Mot västkusten!"

 1. Johanna.B skriver:

  Jag ska hålla utkik efter en höggravid Sara på konserten. Ska också dit, far nedåt imorgon!

  Kram
  /Johanna

 2. anna m ludde skriver:

  Du är ju smått galen! Ta många bilder så du kan visa vilda bebin el tonåringen vilken cool morsa hon har!
  Kram!

 3. Tess skriver:

  Vad härligt det ser ut! 🙂 Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »