Carpe Göteborg

Efter gårdagens middag var vi precis sådär lyxmätta som jag förutspådde och mannen älskade maten och jag orkade faktiskt gå (ingen färdtjänst alltså) tillbaka till hotellet. Där såg vi solen gå ner bakom hustaken från solstolarna på takterassen och sen sov vi som små grisar sådär som man bara gör mellan svala hotellakan ni vet. Läs Mer »

Carpe Göteborg

Efter gårdagens middag var vi precis sådär lyxmätta som jag förutspådde och mannen älskade maten och jag orkade faktiskt gå (ingen färdtjänst alltså) tillbaka till hotellet. Där såg vi solen gå ner bakom hustaken från solstolarna på takterassen och sen sov vi som små grisar sådär som man bara gör mellan svala hotellakan ni vet.
 
Nu ska vi ge oss ut på stan och träffa Henrick. Härliga Henrick som får bli vår guide idag, han har precis blivit ö-bo permanent och går att följa via Kråk’s stuga här. Förmodligen blir det inte mycket till uppdateringar under dagen men innan helgen är över så ska ni få se vad Lilla London hade att bjuda på. Om vi inte hamnar på BB förstås. Happy Friday!
 
Foto: Sara & Jesper Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "Carpe Göteborg"

 1. Vilken vacker bild på dig Sara! Lycka till med den kommande förlossningen och livet som förälder! 🙂

 2. Emelie skriver:

  Du är så fin Sara och du strålar som en liten sol! Hälsa Henrick! Kram

 3. Sängar skriver:

  fin bild av dig tack vare dela.

 4. Anna skriver:

  Vilken fantastisk vacker blus på dig. Vad har du köpt den?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »