Förstasidesstoff

Vad kul att så många gissar leveransdatum, ni får hållas ett tag till, snart har ni täckt upp hela augusti! Och nej, ingen vattenavgång än men jag är nyss hemkommen från gymmet och kanske gjorde bålstabilitetsövningarna och bicepscurlsen (ja förmodligen särskilt de) så att det sätter igång snart…   Jag fick ett mejl från Kaisa Läs Mer »

Förstasidesstoff

Vad kul att så många gissar leveransdatum, ni får hållas ett tag till, snart har ni täckt upp hela augusti! Och nej, ingen vattenavgång än men jag är nyss hemkommen från gymmet och kanske gjorde bålstabilitetsövningarna och bicepscurlsen (ja förmodligen särskilt de) så att det sätter igång snart…
 
Jag fick ett mejl från Kaisa häromdagen, reportern som intervjuade mig för Östran för ett tag sen, som sa att reportaget skulle komma i måndagens tidning. Jag hade så när glömt bort det i och med vår lilla Göteborgstripp så gissa förvåningen när jag slängde ett getöga på tidningsstället när jag köpte frukostfrallor imorse och fick se mig själv – front page!
 
Och visst, “Kreativt proffs i väntans tider” och “Man måste ha en vilja att förbättra” låter onekligen lite pretto, men i övrigt är det en väldigt Little Miss Fix:ig-artikel och jag tackar ödmjukast för det proffsiga jobbet. Välkommen säger jag också till eventuella nya läsare som hittar hit. Artikeln i sin digitala helhet finns att läsa här.
 
Förstasidesstoff alltså. Jo, jo.
 
Nu ska det här förstasidesstoffet pilla i sig lite lunch och sedan dra till barnmorskan och hoppas på gräddfil till förlossningen.
 
Foto: Faximil Östran Nyheterna 2012-07-30
 
 

Inga kommentarer på "Förstasidesstoff"

 1. Carro skriver:

  Kul med artikeln! Ännu mer kul att min present används så flitigt:) kram:)

 2. Lojsan skriver:

  🙂 Det var kul läsning, fina du. Kram igen och lycka till med allt!

 3. Tesse skriver:

  Coolt….Grattis =)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »