Flera sidor av samma mynt

Jag fick syn på en jättefin pläd via Remodelista. Glad över den tydliga länkningen klickade jag mig vidare till danska HAY som är återförsäljaren av Plus 9. Döm om min förvåning när jag insåg att den ullfilt jag spanat in såg helt annorlunda ut här än på den första bilden. Jag tvekade först om det Läs Mer »

Flera sidor av samma mynt

Jag fick syn på en jättefin pläd via Remodelista. Glad över den tydliga länkningen klickade jag mig vidare till danska HAY som är återförsäljaren av Plus 9. Döm om min förvåning när jag insåg att den ullfilt jag spanat in såg helt annorlunda ut här än på den första bilden. Jag tvekade först om det ens var samma pläd? Det är väl baksidan med att bildknarka styling, “verkligheten” har onekligen flera sidor och ibland blir det så tydligt att det är något visst med att klämma och känna innan man slår till med ett köp, att en bild kanske bara visar utvalda delar och inte “the full monty”. Har du gjort något riktigt grisen-i-säckenköp på webben?
 
Samma lika?
 
Foto: översta bilden via Remodelista och undre bilden produktbild från HAY
 
 

Inga kommentarer på "Flera sidor av samma mynt"

 1. Tippbritta skriver:

  Wow så snygg den var i neonrosa! Men inte alls på andra bilden. Den finns inte i flera färgställningar?!

  Ha en bra dag 🙂

 2. Nilla skriver:

  Jag googlade vidare på samma pläd. Kul! Så här står det t ex på Olsson & Gerthel: "Genom att kombinera klara med diskreta färger samt att använda en dubbel vävteknik"… Det är helt klart en pläd med många sidor 🙂 och många färger. http://www.olssongerthel.se/produkt/plus-9-plad
  Jag gillar den!
  Men visst kan bli lurad av produktbilder. Jag gillar min Pia Wallin Cross-pläd. Men jag trodde att det vita skulle vara mera vit än naturvit av bilderna att dömma.

 3. Nilla skriver:

  Pia Wallén menade jag såklart.

 4. Petra skriver:

  Jag såg den på bild, (blev kär! )åkte sen till butiken och klämde och kände, näääh samma känsla fanns inte längre. För tjock, för kliig och inte alls lika underbar som på bild.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »