Semesterlunk

Nä, här görs det inte många knop. Jag har sytt en amningskudde och väntar hem en tygleverans till överdraget imorgon, måttbeställt en spegel som är klar på fredag till klädkammaren, beundrat den lilla eken som vuxit exposionsartat, haft hembesök av en försäkringstant, letat blocketfynd utan att fynda och där emellan har det ätits illamåendemängder av Läs Mer »

Semesterlunk

Nä, här görs det inte många knop. Jag har sytt en amningskudde och väntar hem en tygleverans till överdraget imorgon, måttbeställt en spegel som är klar på fredag till klädkammaren, beundrat den lilla eken som vuxit exposionsartat, haft hembesök av en försäkringstant, letat blocketfynd utan att fynda och där emellan har det ätits illamåendemängder av paj (alltså blåbär, hur gott är det inte!) och bara fnuttats runt i allmänhet. Riktig semesterlunk alltså och nu på kvällskvisten gjorde vi säsongspremiär på minigolfen, bara för att komma ut en sväng, där jag fick se mig besegrad med ett ynka poäng. Man brukar ju prata handikapp i golf och onekligen är det ingen fördel med en preggomage… Appropå semesterlunk så är det nog vad den Vilda bebin har tagit. Semester. Från förlossningen.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Inga kommentarer på "Semesterlunk"

 1. Ann-sofie skriver:

  Gillar din blogg mycket. Du skriver så roligt och annorlunda än vad många andra gör.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »