Bebishörnan börjar ta form

Fina, fina läsare som är Little Miss Fix It trogen! Jag trodde statistiken skulle nått bottenrekord vid det här laget och blev överlycklig när jag för första gången på över en vecka slog på datorn och upptäckte att ni hänger kvar. Yay!   Att vara småbarnsförälder alltså – ingen lek. Vår lilla persika bestämde sig Läs Mer »

Bebishörnan börjar ta form

Fina, fina läsare som är Little Miss Fix It trogen! Jag trodde statistiken skulle nått bottenrekord vid det här laget och blev överlycklig när jag för första gången på över en vecka slog på datorn och upptäckte att ni hänger kvar. Yay!
 
Att vara småbarnsförälder alltså – ingen lek. Vår lilla persika bestämde sig nämligen för att äta varannan timme de senaste veckorna och jag har bokstavligen förvandlats till ett snabbmatställe i scoutkläder. Alltid redo. Men igår och idag har fiolerna låtit lite annorlunda. Kanske för att hon de facto idag uppnått den högaktningsvärda åldern av en månad! En hel underbar månad av värnlöshet, miner, morrande, ljuvlig doft och de sötaste små puffar och suckar man kan tänka sig.
 
Eftersom hon sovit lite mer, eller varit nöjd utan att ligga klistrad vid bröstet 24-7, så har vi faktiskt hunnit med lite annat här hemma. Som att börja ställa i ordning bebishörnan. Tapeten kom häromdagen (oh my vad den är snygg) och sängen hämtade vi i helgen, men det är ju en helt annan historia. Happy Friday allihop! (och håll tummarna för att det är en positiv trend så att vi ses lite mer frekvent här på bloggen)
 
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Inga kommentarer på "Bebishörnan börjar ta form"

 1. Petra skriver:

  Oj oj, tiden går fort, en månad å Wow så söt hon är.
  Vilken fantastiskt fin säng! Ja, du det där med mat hela tiden är otroligt tröttsamt, men det går över, som tur är!

 2. Tippbritta skriver:

  Snyggtapeten!!! Längtar till att få se den på plats, även om det kanske dröjer ett tag till;)

 3. Frida skriver:

  Klart vi hänger kvar! Jösses, vilken fin liten människa.

 4. anness design skriver:

  Det kommer bli så fint i bebishörnan 🙂
  /kram Anne

 5. Lisa skriver:

  Underbar säng, härlig tapet och ljuvlig bebis! 🙂

 6. Nilla skriver:

  Hej Sara, jag ser att du har ett liknade problem med bloggen som mig… Min blogg ser lite mysko ut och jag vet inte hur man fixar det. All text som är innan första länken i ett inlägg blir markerad. Den blir ljusblå (i ditt fall understruken) när man för muspekaren över den precis som en länk blir. Och i explorer ser det ännu värre ut; där är ett inlägg uppdelat på två rutor för mig. (Jag har firefox)
  Jag får inget annat svar från blogg.se än att återställa kodmallarna och det har jag inte vågat prova. Om du hittar en lösning kan du väl tipsa mig? / Nilla

 7. Caroline skriver:

  Har det hänt EN gång (el natt el vad det nu kan vara) så kan det definitivt hända igen, så tänkte alltid jag när det varit en bra natt el dag el så. Så kämpa på m amningen det kommer bli bättre! Hon kommer äta mer sällan. Och kortare tid vid varje amnings-tillfälle.
  Stort tack för inspirerande o rolig blogg 🙂 kram!

 8. Nilla skriver:

  Hej igen, där där med att återställa kodmallar var nog bara ett standardsvar… Min man har kollat lite och ser att felet ligger hos dem. Det går inte att göra någonting åt det själv. Jag väntar också på svar igen/fortfarande…

 9. Nilla skriver:

  Hej igen, nej jag har inte gjort någonting åt mina koder. Det är samma som innan. Om du för muspekaren över den texten som är innan den första länken i ett inlägg (jag har länkar i nästan alla mina inlägg) så blir den markerad (i mitt fall blå) precis som en länk men det går inte att klicka på den.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »