Fem moln och en solstråle

Efter mitt orkidérejs pallrade vi oss ut på en promenad. Lite picknickbaguetter och juice, en sväng förbi Apoteket för magdroppar till den Vilda bebin och sen matsäck i solskenet. Ljuvligt tyckte föräldrarna, långtråkigt tyckte bebisen som hängde i sjalen och mycket hellre vill att det ska röra på sig. Appropå picnick. Det känns ju inte Läs Mer »

Fem moln och en solstråle

Efter mitt orkidérejs pallrade vi oss ut på en promenad. Lite picknickbaguetter och juice, en sväng förbi Apoteket för magdroppar till den Vilda bebin och sen matsäck i solskenet. Ljuvligt tyckte föräldrarna, långtråkigt tyckte bebisen som hängde i sjalen och mycket hellre vill att det ska röra på sig. Appropå picnick. Det känns ju inte som om det var så värst länge sedan vi hade picknick på Öland tillsammans, men då låg Boo i magen och den här gången kom Jenny & Oscar för att välkomna henne till världen.
 
 
Helt fantastiska paket och ännu finare innehåll, för vad sägs om den här molnmobilen som Jenny gjort. Helt underbart hantverk och jag blir lite full i skratt för jag har själv en molnmobil in the making. Det är inte första gången som Jenny och jag gillar samma-lika om man säger så… Dessutom håller jag lätt med mannen som så insiktsfullt utbrast att mina kollegor kan det här med presenter (läs inredning/stil), för hittills har vi bara fått otroligt snygga saker. Och Marsipanrosen -hon skiner som en liten solstråle bland molnen.
 
Foto: Sara Zetterström & Jenny Wik (ärligt stulna från hennes blogg)

Inga kommentarer på "Fem moln och en solstråle"

 1. maria skriver:

  Vilken jättefin present!

 2. Lisa skriver:

  Jag smäller av vad fin!!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »