Fredagsmys hela dan

Idag vaknade vi upp och mannen utbrast – Äntligen är det höst! Och jag är beredd att hålla med för visst var det kallare idag, och mer löv på marken…   Jag fyllde på tekoppen och gick igenom de senaste veckornas bilder i kameran och oj vad jag har grejer att visa här på bloggen! Läs Mer »

Fredagsmys hela dan

Idag vaknade vi upp och mannen utbrast – Äntligen är det höst! Och jag är beredd att hålla med för visst var det kallare idag, och mer löv på marken…
 
Jag fyllde på tekoppen och gick igenom de senaste veckornas bilder i kameran och oj vad jag har grejer att visa här på bloggen! Men gissa vad som hände då? Laptopen dog. Bara så där. Jag måste verkligen få den till en support för det är ju där jag har bildprogrammen. Så nu sitter jag vid den stationära monstermaskinen som jag har dåligt samvete för att jag aldrig använder, och det är ju bra – att jag använder den nu alltså, inte dåliga samvetet, men som sagt inga bildprogram förutom iPhoto som jag inte är överförtjust i. Så hjälp! Finns det några gratisprogram till Mac som man kan redigera bilder i? Vad använder ni? Usch det blev ju en riktigt tråkig helg helt plötsligt nu när jag äntligen lyckats skapa lite bloggrum i höstrusket.
 
Hur som helst så stannar vi inne idag och myser runt och fixar lite så där halvhjärtat på den där evinnerliga att-göra-listan…Som trappräcket. Äntligen är det på plats och repen är trädda och nu ska knutarna knytas och ändarna brännas. Och när mannen gör det så fixar jag och Boo extra hyllplan till våra nya skåp för allt glas. Fast mest myser vi i sjalen. Fredagsmyser.
 

Inga kommentarer på "Fredagsmys hela dan"

 1. Marie skriver:

  Om du är ute efter nåt lite mer gediget i stil med Photoshop så kan jag rekommendera Gimp, finns även för Mac. Gratis!

 2. Anna skriver:

  Fin barnsäng jag skymtar i bakgrunden. Vart har du hittat den?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »