Det nya jobbet

Jag pratade med en klok vän igår och suckade frustrerad över de bristande rutiner som råder i familjen och att jag inte hinner med så mycket som jag vill, bloggen bland annat. Hon påpekade att Rom inte byggdes på en dag (ja hon uttryckte sig inte riktigt så men det var kontentan) och det har Läs Mer »

Det nya jobbet

Jag pratade med en klok vän igår och suckade frustrerad över de bristande rutiner som råder i familjen och att jag inte hinner med så mycket som jag vill, bloggen bland annat. Hon påpekade att Rom inte byggdes på en dag (ja hon uttryckte sig inte riktigt så men det var kontentan) och det har hon ju såklart rätt i.
 
Jag menar, inte skulle man kräva att den som börjar ett nytt jobb har koll på allt ifrån de olika lunchställena till var kontorsmaterielet finns. Eller vad alla 200 kollegor heter och vem som gör vad på systerbolaget och allt detta efter sex ynka veckor? Ja för det är bara så kort tid sen hon kom till världen våran Boo och jag började mitt nya jobb som mamma.
 
Mobilfoto via Instagram: Littlemissfixit
 
 

Inga kommentarer på "Det nya jobbet"

 1. moster Eva skriver:

  Precis…och glöm inte att din nya chef OXÅ är ny på jobbet! Kram

 2. Mia skriver:

  Härlig bild! Har en liten kille på fem månader och när han var sju veckor hade jag lite rutinpanik, då kändes det ju som att han var "stor nog" för det. Haha! Det dröjde nog tills han var tre månader innan vi började se skymten av rutiner igen 🙂 Men är man rutinfreak så är man 😉

 3. Malin skriver:

  Och inte blir man fullärd heller. Det dyker liksom upp nya arbetsuppgifter hela tiden!

 4. Marie skriver:

  Det blir lättare! Rutinerna kommer så småningom, när de blir lite större och får mer regelbundna sovtider. Men visst är det frustrerande!

 5. Maja skriver:

  Oh vilket fantastiskt litet pyre 🙂 med häftigaste namnet, Boo, så fräsigt 🙂 Det dröjer inte många veckor förrän du kommer känna dig som värsta koncern VD:n 🙂 det lovar jag dig.

  Superfin blogg! //M

 6. Maja skriver:

  Det tycker jag sannerligen du ska göra! :))


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »