Sånt som nästan är lite svårt att förstå

Jag är helt tagen. Det är så fantastiskt fint det här vettni. Att jag har läsare som förutom att de kikar in på bloggen, kommenterar och är allmänt härliga även, fast jag uppdaterar den högst slumpmässigt just nu (just nu och just nu, det börjar vara lite länge för att kallas just nu va?!), sänder Läs Mer »

Sånt som nästan är lite svårt att förstå

Jag är helt tagen. Det är så fantastiskt fint det här vettni. Att jag har läsare som förutom att de kikar in på bloggen, kommenterar och är allmänt härliga även, fast jag uppdaterar den högst slumpmässigt just nu (just nu och just nu, det börjar vara lite länge för att kallas just nu va?!), sänder små presenter.
 
Jag blir obeskrivligt rörd för det jobb som ni lägger ner och att ni tänkt på mig och Marsipanrosen och som ni uttrycker det velat ge något tillbaka. Det är väl det som är det mest fantastiska, att min lilla blogg, mina inlägg och bilder får så fina människor att ge så av sig själva, och det som gör att jag dagligen verkligen vill dela ännu mera men att jag ännu inte riktigt får ihop livspusslet. Men det ska gå, snart så då kommer jag både hinna hänga med Marsipanrosen, sova och blogga. Happy Friday!
 
Lotta skickade dessa ljuvliga små tossor som används flitigt. Jamenar, hur söta?!
 

 
Idag kom det ett superfint print till Marsipanrosen med posten. Från Lisa och hennes lilla Åke. Tack! (ursäkta bildkvalitén) Så himla fint, det hamnade genast bakom glas och pryder den nytapetserade väggen (ja just ja, det kanske är sånt som bara Instagramföljare vet…).
 
 
 
 

Inga kommentarer på "Sånt som nästan är lite svårt att förstå"

 1. Petra skriver:

  Alltså sängen, hur fantastisk som helst! Vad smart med egen tapet bredvid. Himla fint!

  • Tack Petra! Eftersom lilla korven bara har ett hörn i vårt sovrum som hennes så ville jag inte göra för stor grej interiörmässigt, men ändå rama in det lite. Det kommer bli bra när det blir helt färdigt hennes crib 😉

 2. Lisa skriver:

  Så roligt att du gillade den och så fint det blev med säng och tapet och allt 🙂 Kram

 3. Lotta skriver:

  Vad kul att de som "tossorna" passade!
  Lotta

 4. Lotta skriver:

  Men kära nån…hur skriver jag? "Vad kul att tossorna passade!!" Hur svårt kan det vara att skriva det…suck! Ack ja..tur att man inte är svenska lärare utan "bara" jobbar på en förskola!
  Kram.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »