En regntung lördag alltså med roligare avslut

Det där med att ligga i soffan hela da’n var ju mysigt i en kvart. Sen sov Marsipanrosen och jag insåg att jag kunde få lite fixartid. Så här har det grundats vad som ska bli ett klädskåp modell minimode. Dessutom hann jag även att maska av en lampa som skall upp i hallen(!), innan Läs Mer »

En regntung lördag alltså med roligare avslut

Det där med att ligga i soffan hela da’n var ju mysigt i en kvart. Sen sov Marsipanrosen och jag insåg att jag kunde få lite fixartid. Så här har det grundats vad som ska bli ett klädskåp modell minimode. Dessutom hann jag även att maska av en lampa som skall upp i hallen(!), innan nästa amningsrace satte fart, så imorgon hoppas jag på regnuppehåll för att kunna spraymåla eländet.
 
Nu har jag precis tagit ut en man-tager-hvad-man-hafver-paj ur ugnen (med mer paj än bär om man säger så.. det är ju ändå degen som är godast) och Marsipanros och man ska packas ihop och det vore kanske fint om mamman får på sig något annat än endast underkläder där amnings-bh och tuttvärmare tillhör överdelen för nu ska vi till goda vänner på lite kräftkalas. Och nog för att bebisbubblan är etablerad men kläder är nog något man bör ha när man visar sig bland folk. Ha en skön lördagkväll, det är min plan!
 
 
 
 
 

Inga kommentarer på "En regntung lördag alltså med roligare avslut"

 1. Lisa skriver:

  Ska bli spännande att se vad det blir av det lilla skåpet. Med all säkerhet nåt riktigt snyggt!

 2. Ann-Sofie skriver:

  Det blir nog ett fint skåp till Boo (namnet är underbart) Roligt att du bloggar igen.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »