Regntunga skyar

Idag vaknade vi upp till en blygrå himmel och tunga regndroppar mot fönsterrutorna. Inneväder. Jag sitter vid den stationära monstermaskinen och försöker få iPhoto att bli lite mer som Photoshop. Det går sådär. Marsipanrosen ligger på min arm och turligt nog var det dags för vänster mattant att jobba, annars hade det blivit jättesvårt att Läs Mer »

Regntunga skyar

Idag vaknade vi upp till en blygrå himmel och tunga regndroppar mot fönsterrutorna. Inneväder. Jag sitter vid den stationära monstermaskinen och försöker få iPhoto att bli lite mer som Photoshop. Det går sådär. Marsipanrosen ligger på min arm och turligt nog var det dags för vänster mattant att jobba, annars hade det blivit jättesvårt att skriva I tell you…
 
Nä, som sagt, idag stannar vi nog inomhus. Kryper ner under filten i soffan igen, precis som igår kväll och för den som väger under sex kilo kanske det blir lite gung i babysittern under molnen, som även de är regntunga fast på ett pastelligt vis.
 


Inga kommentarer på "Regntunga skyar"

 1. Jessica skriver:

  Så mysigt det låter. Väldigt fina foton, gillar retromolnen. Såna får gärna vara regntunga.

 2. Jenny skriver:

  Hoppas på molnfri morgondag. Roligt att se att molnmobilen är uppskattad och tack för besöket idag, alltid lika roligt.

 3. indianmarknad.se skriver:

  Snygga plädar på soffan!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »