Mössa från Minimini

Efter morgonens lite sentimentala inlägg kommer här ett mer kommersiellt ett. Ingen har bett mig att skriva det men jag bara måste tipsa för det är för fint för att missa.   Det kom nämligen ett litet paket med posten och som vanligt var det inte till mig utan till Marsipanrosen men vad gör väl Läs Mer »

Mössa från Minimini

Efter morgonens lite sentimentala inlägg kommer här ett mer kommersiellt ett. Ingen har bett mig att skriva det men jag bara måste tipsa för det är för fint för att missa.
 
Det kom nämligen ett litet paket med posten och som vanligt var det inte till mig utan till Marsipanrosen men vad gör väl det när innehållet är så coolt så att mamman dånar lite. Eller vad tycks om en snöleopardmönstrad mössa med vargtofs (fusk naturligtvis) – perfekt för alla små med non hair days. Och Marsipanrosen ser så skönt hejjig ut med öronen på vift (visst har mannen lite vargfusk-frisyr så säg?!).
 
Mössan kommer från Minimini som drivs av Katarina (en trogen läsare) som tagit steget och gjort affär av sitt skapande. Det känns så mysigt och personligt att kika in i webbutiken, inspirerande minst sagt, där man hittar illfina smycken och accessoarer till både stora och små och jag ooh:ar och aah:ar för varje ny sida med en fräsig fluga eller rosettigt armband som dyker upp. Perfekta presenter till en vän eller varför inte till sig själv? Tack snälla Katarina och stort lycka till med butiken!
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Inga kommentarer på "Mössa från Minimini"

 1. Fia skriver:

  Fin mössa! Även den pappan har 😉 hahaha!

 2. Katarina skriver:

  Så jäklans gullig hon är! Och jag blir alldeles till mig av dina fina ord! Kramar

 3. Lotta skriver:

  Förlåt, men får lite Roger Pontare-vibbar! 🙂 Så söt som en liten sockertopp! Ok, även pappan!!
  Kram

 4. anna m ludde skriver:

  Finaste Boo! Kul med nyföretagaranda. Jag ska jag ska jag ska fixa mim webshop med!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »