Behind the scenes – Barometerns bilaga Drömboende

På torsdag den 18/11 levereras tidningen Barometern med sin bilaga Drömboende och för ett par veckor sen blev jag fotad och intervjuad av deras härliga frilansreporter Malin Gustavsson. Under rubriken Proffspanelen (jo jag tackar!) besvarar jag lite frågor om inredning tillsammans med bl. a en designer och en arkitekt. Som alltid ska det bli spännande Läs Mer »

Behind the scenes – Barometerns bilaga Drömboende

På torsdag den 18/11 levereras tidningen Barometern med sin bilaga Drömboende och för ett par veckor sen blev jag fotad och intervjuad av deras härliga frilansreporter Malin Gustavsson. Under rubriken Proffspanelen (jo jag tackar!) besvarar jag lite frågor om inredning tillsammans med bl. a en designer och en arkitekt. Som alltid ska det bli spännande att se slutresultatet och så här såg det ut genom Malins kameralins:
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »