Solokvist

Innan jag ens hunnit tänka ordet BabyBjörnen i morse så hade mannen klivit på mjölktåget mot Kastrup och tjänsteresa. Det betyder att min andra natt på tu man hand med Marsipanrosen är i antågande.     Dagen har vi ägnat åt kompishäng med Leo, Boos BBF (BB Friend) och hans mamma. Leo är en stor Läs Mer »

Solokvist

Innan jag ens hunnit tänka ordet BabyBjörnen i morse så hade mannen klivit på mjölktåget mot Kastrup och tjänsteresa. Det betyder att min andra natt på tu man hand med Marsipanrosen är i antågande.
 
 
Dagen har vi ägnat åt kompishäng med Leo, Boos BBF (BB Friend) och hans mamma. Leo är en stor kille, hela två dagar äldre än Boo och även fast de små telningarna inte har så stort utbyte av varann än (mer än att de sympatigråter lite emellanåt) så är det väldigt roligt att få lite kvalitativt mammahäng. Och är de inte gulliga så man dör lite?
 
Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
Sedan de åkte har gosiga Marispanrosen som sitter och myssnackar i mammas knä förvandlats till Vargen. Vargen är den skrikande, missnöjda och BabyBjörnen-krävande lilla människa som får kvällen att kännas väldigt lång (och mattanterna att bli ännu längre). Var tvungen att via tekniken avkräva mannen alla anti-Vargenknep i universum. Han borde ju rimligtvis gjort en överlämning innan han åkte kan tyckas för jag chefar ju liksom över mattanterna medan han bossar över BabyBjörnen. Men ikväll var det alltså jag som skulle tämja Vargen i en marinblå vadderad tvångströja.
 
Solokvist som sagt.
 
PS. Om tårna blir spinkiga och orangutanglånga så är jag skyldig. Men den dära stortån, det är definitivt inte mina gener. Men det är ju det som är så fint med gener, man kan få långa OCH stora tår. DS

Inga kommentarer på "Solokvist"

 1. Annakarin igen skriver:

  Alltså, med gedigen erfarenhet av ovälkomna bebisförvandlingsnummer kvällstid måste jag rekommendera: 1) annan bärsele än BB, typ Manducca. Hej igen rygg, var det alltså så här okej det kunde vara att bära klumpbebisar?! 2) magsömn. Förbjudet. Men så in-i-bomben bra. Vi hade andningslarm. Och både bebisen och vi fick sömnen åter.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »