Sånt man gör en mammaledighet

Jag misstänkte väl att det skulle finnas fördelar med att vara mammaledig, förutom att man får hänga med världens mysigaste bebis förstås. Idag visar sig en sån vara att vi kan ta tåget til Växjö och gå på Trendenser & Bea Szenfelds föreläsning. Wawawiiwa!!   Så nu ska här packas och piffas lite, det är Läs Mer »

Sånt man gör en mammaledighet

Jag misstänkte väl att det skulle finnas fördelar med att vara mammaledig, förutom att man får hänga med världens mysigaste bebis förstås. Idag visar sig en sån vara att vi kan ta tåget til Växjö och gå på Trendenser & Bea Szenfelds föreläsning. Wawawiiwa!!
 
Så nu ska här packas och piffas lite, det är ju inte varje dag vi åker grannsocknes mitt lilla modelejon och jag. Hoppas att vi ses där! (och gör vi inte det så får ni ha så roligt på jobbet! moahahahaha)
 

Inga kommentarer på "Sånt man gör en mammaledighet"

 1. Malin - tjusigt skriver:

  Njut av mammaledigheten, så härligt med en utflykt.
  Jag var också där, på c’red…

 2. Jennifer skriver:

  Hej, kan inte annat än bli avis hihi. Både på att du får gosa bebis om dagarna och ledigheten.
  Ha det bäst.

 3. Anna skriver:

  Visst är det mysigt att vara mammaledig! Njuter av varje sekund, innan man vet ordet av är dom väl tonåringar!!!!

 4. Johanna skriver:

  åå så söt 🙂

 5. mickan skriver:

  sluta besöka eskilstuna djurpark alla människor. Dom dödar sina djur och förvarar dom i en frys.
  Dom håller inte alls på med bevarande av djurarter, dom dödar dom! kolla på kvällens avsnitt av kalla fakta.

 6. Malin Landgren skriver:

  Åh vad glad jag är att jag hittade till din blogg!!! Du skriver ju helt fantastiskt roligt och tar så fina bilder! Och ja visst är det härligt att vara mammaledig, är själv hemma och njuter av mina två små, Emil 11/2 år och Anton 2 månader 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »