H&M + Unicef = All For Children

Här har det mammahängts big time idag och efter att vargtimmarna klingat ut här hemma sitter jag nu och njuter av att läsa alla underbara kommentarer från nya och gamla läsare. Vad vore bloggen utan er?! Mmm, fredagsmys.   Igår kl. 10 slogs portarna upp till H&M’s webshop och försäljningen av den nya kollektionen All Läs Mer »

H&M + Unicef = All For Children

Här har det mammahängts big time idag och efter att vargtimmarna klingat ut här hemma sitter jag nu och njuter av att läsa alla underbara kommentarer från nya och gamla läsare. Vad vore bloggen utan er?! Mmm, fredagsmys.
 
Igår kl. 10 slogs portarna upp till H&M’s webshop och försäljningen av den nya kollektionen All for Children i samarbete med Unicef började. Jag hängde på låset för att få tag i ett lektält och en ljuvlig liten satin & tyllskapelse till Marsipanrosen. Ja jag vet, hon är tre äpplen hög, och kan knappt hålla nacken stadigt än mindre leka i ett tält, men jag säger bara. Hur sött? Så istället för att vänta på att de skulle säljas slut och för att sedan i bästa fall när ongen kryper leta efter det på Tradera till dubbla priset så tänkte jag som sagt slå till direkt.
 
Tydligen så hade jag inte tillräckligt vassa webbshops-armbågar för i min varukorg landade inget mer än klänningen i strl. 92, så nu har hon att växa i. Såattsäga.
Jo, jo. I vår är det jag som hänger på Tradera och fram tills dess är det väl bara att börja spara barnbidraget då.
 
Foto: eget kollage av produktbilder från hm.com

Inga kommentarer på "H&M + Unicef = All For Children"

 1. Tippbritta skriver:

  Jag hade samma tanke…men har fått en annan ide. Gör ett själv! Hittade ett superfint som inspiration, kolla in hos mig om du vill se:)

  Trevlig helg!

  //Ida

 2. Petra skriver:

  Jag ville också ha tältet, men först stod det kommer snart för att sedan ca 1020 vara slutsålt! Men kanske du sm är händig vill göra ett till mig för försäljning, jag tänkte när du ändå va på gång 🙂

 3. Sophie skriver:

  Så bra att de gör sammarbete med unicef! 🙂

 4. anna m ludde skriver:

  Skulle säga "gör ett själv" men ser att jag inte var först med den tanken… I min mapp "saker-som-jag-ska-sälja-i-min-webshop-när-den-blir-klar" mapp. 😉


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »