Söndagssysslor och veckans instagram

Det blev sent igår, minst sagt, efter middag hos nyfunna vänner. Eller det beror ju på hur man ser det, hade vi varit tjugo blev det nog tidigt men nu är vi ju 30+ med en Marsipanros och då blev det sent. As hell. Så mannen och bebis sover och jag har precis suttit och Läs Mer »

Söndagssysslor och veckans instagram

Det blev sent igår, minst sagt, efter middag hos nyfunna vänner. Eller det beror ju på hur man ser det, hade vi varit tjugo blev det nog tidigt men nu är vi ju 30+ med en Marsipanros och då blev det sent. As hell. Så mannen och bebis sover och jag har precis suttit och njutit av nybakade scones och ensam tystnad om man kan räkna diskmaskinsbrummande dit.
 
Det finns ungefär en miljard saker på fixar-/pyssellistan att göra men det är som om det blivit lite viktigare att bara sitta och inte lyssna på diskmaskinsljud än att använda all vaken-utan-bebis-tid till alla pysselprojekt. Men ska jag göra skäl för namnet så är det väl bästa att börja fixa lite… Sy färdigt Marsipanrosens spälskydd texempel. Bilderna kommer från veckans instagram och råkade få hjärttema. Hoppas ni har en skön söndag!
 
Instagram: littlemissfixit 1) dagens sena frukost med scones gräddade i hjärtformar. 2) Skuggor i sovrummet. ♥ skuggor! 3) Sparade några gelehjärtan till mannen som kom hem från tjänsteresa i torsdags. 4) Fredagens soliga Hjärtan-på-tråd-bild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »