Blocketfyndad barnsäng

Ni som följer mig på Instagram vet att vi körde hem från Gotland med rena rama taikonlasset och sedan dess har många frågat var den kommer ifrån egentligen, sängen? En av anledningarna till vår ö-tripp var just att sommarens blocket-dammsugning givit utdelning och vi hittade Marsipanrosens blivande säng på Sudret.   I flera månader bevakade Läs Mer »

Blocketfyndad barnsäng

Ni som följer mig på Instagram vet att vi körde hem från Gotland med rena rama taikonlasset och sedan dess har många frågat var den kommer ifrån egentligen, sängen? En av anledningarna till vår ö-tripp var just att sommarens blocket-dammsugning givit utdelning och vi hittade Marsipanrosens blivande säng på Sudret.
 
I flera månader bevakade jag Blocket för att hitta den perfekta gamla växa-sängen i järn, lite fransk sådär, och när den fanns i rätt storlek, färg och skick så slog vi till även om det innebar en färjetur och att vi fick surra fast den på biltaket. Nu står den på sina fina porslinshjul  i sovrummet och är precis sådär lagom patinerad och personlig. Och tro det eller ej men hon sover faktiskt i den också.
 
Foto: mobilbilder via Instagram @littlemissfixit

Inga kommentarer på "Blocketfyndad barnsäng"

 1. cissela_c skriver:

  Vilket fynd! Den är helt fantastiskt fin och tavlan blev verkligen pricken över i:et 🙂

 2. Mikaela skriver:

  Det var den finaste barnsängen jag någonsin sett!! WOW!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »