Snygga blöjor

Efter att lekt kängurumamma med Marsipanrosen i bärselen i fem timmar idag kändes en ensam storhandling på Maxi att jämställas med att flanera på gatorna i Paris. Med konst och allt.   Vår lilla flinga har redan ökat två kg i vikt och alltså vuxit ur två storlekar i blöjor. Nu tillhör ju inte just Läs Mer »

Snygga blöjor

Efter att lekt kängurumamma med Marsipanrosen i bärselen i fem timmar idag kändes en ensam storhandling på Maxi att jämställas med att flanera på gatorna i Paris. Med konst och allt.
 
Vår lilla flinga har redan ökat två kg i vikt och alltså vuxit ur två storlekar i blöjor. Nu tillhör ju inte just blöjor det mest roliga som följer med paketet barn men Libero har i alla fall förstått grejen med att pimpa denna vardagsvara och nu när det var dags för storlek 3 så kommer deras Art Edition att pryda Marsipanrosens lilla ändalykt. Skitsnyggt skulle man kunna säga… Hö hö.
 
Designen står ingen mindre än användarna själva för. Kolla in filmen med konstverken in the making, så sött att man dör lite grann.
 
PS. Egentligen borde det vara förbjudet att skicka ammande folk ut i kommersen. Särskilt som självscannings-kund för när jag skulle betala frågade jag kassörskan varför inte ICAkorts-rabatten var dragen och när hon håller på och printar kvitton och felsöker (på helt fel ställe kan jag säga) så inser jag och utbrister lite förläget; -Men oj, jag har ju inte scannat dem!
 
Gissa vem som kommer få avstämning nästa gång… DS
 
Foto: produktbilder via libero.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min “fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »