Gryningsgöra

Eftersom jag är vattenänka denna helg (eller vad man nu kallas när mannen är och fiskar Havsöring) så har det varit Marsipanrosen-häng tjugofyra/sju. Det innebar att vi sov innan kl. 21 igår. Missnöjd bebis=bära² eller eventuellt √(snutta sig ((och mamman)) till sömns), enkel matematik. Alltså vaknade jag där efter och eftersom hon som växer fortfarande Läs Mer »

Gryningsgöra

Eftersom jag är vattenänka denna helg (eller vad man nu kallas när mannen är och fiskar Havsöring) så har det varit Marsipanrosen-häng tjugofyra/sju. Det innebar att vi sov innan kl. 21 igår. Missnöjd bebis=bära² eller eventuellt √(snutta sig ((och mamman)) till sömns), enkel matematik. Alltså vaknade jag där efter och eftersom hon som växer fortfarande sover passade jag på att sällskapa med soluppgången och baka en kaka. Det vankas fikabesök i eftermiddag. Åsså är det visst någon som ska fira sin första Fars dag. Ever.
 
Hur firar ni era barns fars dag?
 
Nej nu signalerar mattanterna att det är dags att dra Marsipanrosen i tårna eller vad man nu måste göra för att ungsudden ska vakna…
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "Gryningsgöra"

 1. Marie skriver:

  Jag och min lilla W (11 veckor) hade inte tänkt att göra så stor sak av fars dag. W:s pappa är nämligen sjukt pk och avskyr julklappar och bojkottar alla hjärtans dag. Igår kom det dock fram att han tyckte att fars dag ändå var en bra grej. Stackars pappa-pk ville alltså bli firad. Han fick därför våfflor till frukost, trisslotter, hans favoritgodis och en chokladkalender. Och så ska vi kolla fotboll i soffan hela dagen:-)

 2. CS skriver:

  Har precis hittat till din blogg! Men du skriver om vardagen på ett väldigt mysigt och roligt sett, så jag har redan fastnat! 🙂 Tack för en fin blogg!

 3. Lotta skriver:

  Åh vad mysigt! Vi är inga storfirare av fars dag, men här firades det med ostkaka (pappans val) och långfrukost (i köket – man måste verkligen ha stillasittande barn för att äta i sängen…)och bara ett litet paket. Och så en girlang av pappers-halloween-pumpor som dottern klippt ihop. Salut!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »