En kväll av syslöjd

Om en liten stund ska jag föja med en kompis som är lärare till hennes skola och tillsammans med hennes textillärarkollegor blir det syslöjd hela kvällen. Jag har hur mycket syprojekt som helst så jag hoppas att jag kan sålla lite och får något gjort nu när det finns proffshjälp att fråga. Tänkte dessutom släpa Läs Mer »

En kväll av syslöjd

Om en liten stund ska jag föja med en kompis som är lärare till hennes skola och tillsammans med hennes textillärarkollegor blir det syslöjd hela kvällen. Jag har hur mycket syprojekt som helst så jag hoppas att jag kan sålla lite och får något gjort nu när det finns proffshjälp att fråga. Tänkte dessutom släpa med mig overlocken och se om det går att kicka igång den lilla monstermaskinen. Joråsåatt.. ehh  dags att damma av symaskins-körkortet skulle man kunna säga.
 
Inte för att jag tror att jag kommer skapa en maräng som denna ikväll, men man har ju hört det där med att ha en målbild…
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »