Unikt dockhem för välgörande ändamål

Appropå annorlunda dockhus som jag bloggade om för ett tag sedan så läste jag nyss i senaste numret av Elle Interiör att man kan man bjuda på ett klassiskt Lundby Småland, fast allt annat än klassiskt eftersom konstnären Lisa Rinnevuo har designat det. I sann Lisa-anda så finns det t o m en ateljé full Läs Mer »

Unikt dockhem för välgörande ändamål

Appropå annorlunda dockhus som jag bloggade om för ett tag sedan så läste jag nyss i senaste numret av Elle Interiör att man kan man bjuda på ett klassiskt Lundby Småland, fast allt annat än klassiskt eftersom konstnären Lisa Rinnevuo har designat det. I sann Lisa-anda så finns det t o m en ateljé full med målade dukar. Dockhemmet auktioneras ut på Stockholms Auktionsverk till förmån för SOS Barnbyar och budgivningen pågår i ytterligare 24 h, tills i morgon kl. 13.00. En verkligt fin sak och ett garanterat unikt dockhem. Och om budgivningen drar iväg över plånbokstjockleken så kan man ju alltid inspireras, det är gratis.
 
Foto: pressbilder från stadsauktion.se
 
 

Inga kommentarer på "Unikt dockhem för välgörande ändamål"

 1. Lotta skriver:

  Ibland kan jag bli så trött på allt ROSA och pluttigt överallt! Äntligen ett dockhus med lite attityd!I like it!

 2. Åh vad häftigt! Jag har ett gammalt Lundby dockskåp som jag ska renovera och ge Ludde. Ska bli så himla kul! Lär ju inte bli lika kreativt, men mer som vårt eget hus.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »