I ett annat liv

Snart ska jag packa ner Marsipanrosen i vagnen och gå mot tåget till Älmhult, det är dags att visa upp henne för kollegorna. Först tänkte jag ta mitt vanliga morgontåg, men sen insåg jag att det kanske är lite onödigt att gå upp mitt i natten för att hänga på låset till jobbet när fikasamlingen inte Läs Mer »

I ett annat liv

Snart ska jag packa ner Marsipanrosen i vagnen och gå mot tåget till Älmhult, det är dags att visa upp henne för kollegorna. Först tänkte jag ta mitt vanliga morgontåg, men sen insåg jag att det kanske är lite onödigt att gå upp mitt i natten för att hänga på låset till jobbet när fikasamlingen inte är förrän i eftermiddag. Så det blir sjutåget, så vi hinner med att besöka det nyöppnade varuhuset också som visst ska vara något alldeles extra har jag hört.
 
Oh my det känns som om jobbet tillhör en tid i ett annat liv. Vilket det väl också gör på sätt och vis. Det marsipanroslösa livet. Idag var det på dagen fem månader sedan jag, tjock som en fotboll, vinkade hejdå till Älmhult en fredag i mitten av juni, och nu åker vi alltså dit och säger hej igen jag och hon som var fotbollen. Happy friday!
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It via Instagram
 

Inga kommentarer på "I ett annat liv"

 1. Hanna G skriver:

  Ha så kul, vi åker dit nästa fredag! Själv firar jag denna fredag hemma med en sjuk Maja, magsjuka.. blä.. hoppas att det går över fort. Fredagskram!

 2. Ja tänk vad de kastar om hela livet – de prioriteringar man hade, det man tänkte och kände – de där små. Glad fredag på dig!

 3. Katrin L skriver:

  Åå vad mysigt! Nya Ikea i Älmhult är jättefint! och stort jämfört med det gamla!! Jag var där förra veckan och köpte det lilla bordet Lövbacken, är så nöjd med det! Det får snart bli en trip dit igen för att kolla in varuhuset lite mer noggrant 🙂
  Trevlig fredag och helg!

 4. 2-barns-mamman skriver:

  Så mysigt att hälsa på kollegerna! Själv har jag inte tagit mig i kragen och pallrat mig till mitt jobb för att hälsa på än. Fast jag saknar dom 🙂 Det är ju bara i januari jag vinkade hejdå för att gå på havandeskap och sen i april kom vår lilleman 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »