Littlephant + Lindex = ny babykollektion

Marsipanrosen fick ju sin första (men inte sista) Lillefant-bok i fredags. Fina Littlephant som Camilla Lundsten är mamma till (många kanske annars känner igen henne som inredare från Äntligen Hemma-gänget?) Nu syns alltså hennes karaktärer för första gången på bebiskläder (strl 56-86 cl) i ett samarbete med Lindex. Jag gillar Lindex bebiskläder, de är både Läs Mer »

Littlephant + Lindex = ny babykollektion

Marsipanrosen fick ju sin första (men inte sista) Lillefant-bok i fredags. Fina Littlephant som Camilla Lundsten är mamma till (många kanske annars känner igen henne som inredare från Äntligen Hemma-gänget?) Nu syns alltså hennes karaktärer för första gången på bebiskläder (strl 56-86 cl) i ett samarbete med Lindex. Jag gillar Lindex bebiskläder, de är både fina och sköna/hållbara och ser fram emot den här nya kollektionen som släpps i början av december. Här är några av plaggen och de coola leggingsen i harlequinmönster hamnar på måste-köpslistan till Marsipanrosen. Tipstack till Maria!
 
Foto: Eget kollage av pressbilder från Lindex och Littlephant
 
 

Inga kommentarer på "Littlephant + Lindex = ny babykollektion"

 1. madeleine skriver:

  koftan var ju för fin!

 2. Jessica skriver:

  Vilken lycka för en blivande faster. Superfina kläder. Jag älskar Littlephant. Ännu mer nu när de finns på bebiskläder 🙂

 3. Lisa skriver:

  Nämen gud vilket roligt samarbete 🙂

 4. maria skriver:

  Underbart söta!

 5. Helena skriver:

  Åh vad jag tyckte du var låångt före mig när du skulle ha din bebis i augusti och jag min i början av oktober…men nu när jag har min 6 veckors i knät vill man gärna stanna tiden…! Älskar din "nya" blogg med både inspiration, pyssel och alla uppdateringar om marsipanrosen 🙂 Det här inlägget älskar jag! Helt fantastiska kläder som jag genast ska rusa och köpa till min lilla snäcka (ofta kallad snäckskalet…något udda ;)). Tack för tipset och stor kram!!

  • Åh Helena, blir nästan gråtmild av alla fina ord! Vad härligt med ett litet snäckskal. Njut säger jag bara för nu är Marsipanrosen 16 veckor och jag fattar inte vart tiden tog vägen?! Vad KUL att du gillar utvecklingen av LMFI och tack för att du låter mig veta detta. Stor kram till dig!

 6. Carolina skriver:

  Wow!! Den där kollektionen måste jag spana in! 🙂

 7. Åh wow detta får jag verkligen inte missa, tack för tipset! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min “fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »