Idag öppnar Bloggskolan

Ett samarbetsprojekt som jag hört talas om och spänt väntat på är nu äntligen lanserat, idag slår nämligen Bloggskolan upp de digitala dörrarna. Det är Trendenser-Frida, UnderbaraClara och Annakarin Nyberg som utökat sin föreläsning i hur man fixar sin jobby, alltså gör bloggandet från hobby till jobb. Kursen är nätbaserad och kostar 249 kr inkl Läs Mer »

Idag öppnar Bloggskolan

Ett samarbetsprojekt som jag hört talas om och spänt väntat på är nu äntligen lanserat, idag slår nämligen Bloggskolan upp de digitala dörrarna. Det är Trendenser-Frida, UnderbaraClara och Annakarin Nyberg som utökat sin föreläsning i hur man fixar sin jobby, alltså gör bloggandet från hobby till jobb. Kursen är nätbaserad och kostar 249 kr inkl moms per person och ger en person behörighet till kursmaterialet under 60 dagar. I Bloggskolan diskuteras det bland annat smarta tips och vanliga fallgropar i bloggosfären och hur man kan skapa lönsamhet utöver banners och inte minst vikten av att sätta sig in i den lagstiftning som råder.
 
Jo, jo, det känns som om det är dags för Little Miss Fix It att sätta sig i skolbänken och med hjälp av dessa 90 digitala sidor och 10 föreläsningsfilmer bli lite klokare, och rent av sluta jobba gratis med bloggen… Är det nån som vill bli min klassis?

 
Foto: pressbild från Frida/Trendenser

11 kommentarer på "Idag öppnar Bloggskolan"

 1. madeleine skriver:

  jag vill bli din klassis!

  tycker att det är ett sjukt bra initiativ och alla som har en blogg har väl tänkt någon gång; tänk om bloggen kan bli mitt jobb? så jag kommer definitivt signa upp! är lite ledsen att jag missade föreläsningen som var i växjö, var den bra?

  • Hej MadeleineUrsäkta sent svar. Det känns som om man får lite kött på benen i bloggskolan även om den nog är allra matnyttigast för färska bloggare. Men även en gammal räv som jag fick i a f en spark i baken 😉
   Jag var bara på Frida/Trendensers del och hon är ju superduktig och väldigt inspirerande så om du har tillfälle att lyssna någon gång så gör det.

 2. Jessica skriver:

  Det där ska jag kika närmre på. Låter superspännande.

 3. Anonym skriver:

  Håller med ovanstående:)

 4. Eleni skriver:

  Oh vad bra! Jag blir gärna din klassis 🙂

 5. Annakarin skriver:

  Tack för att du lyfter vår satsning! Det var varit en spännande dag med all trafik som har ställt till det för oss! Jag har suttit med programmeraren som har gjort sitt bästa för att lösa det hela… Vi får hoppas besökstrycket lättar en aning i morgon så alla intresserade får bättre förutsättningar att utforska den. Än en gång, varmt tack.

  Annakarin

 6. Michelle skriver:

  Vilken enormt bra idè! Och bloggen är jätte fin!^^

 7. Anonym skriver:

  Jag hänger på! Gillar din blogg mycket!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »