I glassgörartaget

Igår fick jag låna en glassmaskin av en kompis, ville liksom testa först innan jag spenderade slantar på ett eventuellt grissäcksköp. Men förutom att jag blev lite carried away av bilden på receptet i senaste Buffé och för en stund glömde att varken jag eller mannen är särskilt förtjusta i nötkräm så går det bra. Läs Mer »

I glassgörartaget

Igår fick jag låna en glassmaskin av en kompis, ville liksom testa först innan jag spenderade slantar på ett eventuellt grissäcksköp. Men förutom att jag blev lite carried away av bilden på receptet i senaste Buffé och för en stund glömde att varken jag eller mannen är särskilt förtjusta i nötkräm så går det bra. Fast Marsipanrosen är inte så imponerad när jag härjar runt i köket, vispar och bullrar, hon har ju inte fattat storheten med glass. Än.
 
Ikväll blir det nog att testa ett annat recept från en tjusig glassbok, recension på den kanske kommer vad det lider men nu önskar jag fin fredag till er alla, för nu ska vi följa med mannen (som ska opereras hos tandläkaren, hua!) och hålla i varsin hand jag och lilla rosen.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

6 kommentarer på "I glassgörartaget"

 1. 2-barns-mamman skriver:

  Åh gud så gott med hemma-gjord glass. Har bara smakat gammeldags vanilj, den var himmelsk. Annars är jag inget stort glass-fan, tycker att det är för kallt den måste vara lite smält. 🙂

 2. Annika skriver:

  Gott med glass! Hoppas den blev bra enligt receptet

 3. Ann-Sofie skriver:

  Mmm, gottigt! Jag tyckte pumpaglassen verkar vara smarrig


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »