Helgen i kvadrat

Här hemma har vi precis avnjutit en frukost i lugn och ro och Marsipanrosen har efter sina elva timmars skönhetssömn (hon kompenserade väl för sin heldags vakenhet igår) hållit hov i dubbelsängen. Henne stab av narrar har denna helg utökats av farmorn & farfarn som är på besök, ja förmodligen var det stora utbudet av Läs Mer »

Helgen i kvadrat

Här hemma har vi precis avnjutit en frukost i lugn och ro och Marsipanrosen har efter sina elva timmars skönhetssömn (hon kompenserade väl för sin heldags vakenhet igår) hållit hov i dubbelsängen. Henne stab av narrar har denna helg utökats av farmorn & farfarn som är på besök, ja förmodligen var det stora utbudet av underhållning en bidragande orsak till sovmotståndet, man kan ju liksom missa något…
 
Idag står loppisbesök, husvisning och en sväng till det stora blå (varuhuset) på agendan, typiskt söndagsgöra, visst. Allra först ska vi kliva ur pyjamasen jag och lilla Betty Spaghetti och medan vi gör det kommer lite insta-pics från helgen.
 
1) Sleeping beauty, ja hon är ju verkligen gullig NÄR hon sover 2) Vi gick förbi Kalmar Konstmuseeum i solskenet 3) frukost med tidning -söndagslyx 4) om jag kikar så här så är väl allt förlåtet.. va, va?

3 kommentarer på "Helgen i kvadrat"

 1. Elisabeth skriver:

  Wow! Snacka om att ta "klippåklistra" till en högre nivå… Jag har suttit och kollat igen om en del av dina gds-grejjer och är grympt impad! Skitsnygga/smarta grejjer!

  Kul att se för en som kör "mycket tanke, lite verkstad"… …tyvärr!

  Upplags som bloggfavorit – check. Hit kommer jag återkomma!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »