Förberedelser för bloggträff i vargkulan

Som alltid när det blir tyst här på bloggen så är det full aktivitet bakom kulisserna. Marsipanrosen håller oss på tå. Hon är visst inne i en fas (aren’t they always?) och det är extremt svårt, för att inte säga omöjligt att köra barnvagn och blogga samtidigt eller bil för den delen (livsfarligt) och det Läs Mer »

Förberedelser för bloggträff i vargkulan

Som alltid när det blir tyst här på bloggen så är det full aktivitet bakom kulisserna. Marsipanrosen håller oss på tå. Hon är visst inne i en fas (aren’t they always?) och det är extremt svårt, för att inte säga omöjligt att köra barnvagn och blogga samtidigt eller bil för den delen (livsfarligt) och det är bara då hon sover. Vid minsta stopp så blir det gråt och tandagnisslan och vet ni. Hennes ord är min lag. Och jag kommer definitivt bli en sån där som står på ICA och drar kundvagnen fram och tillbaka samtidigt som jag skapar en subtil sidledsrörelse som genererar sovande bebis. Lite som vinst varje gång. Men som sagt, svårt att blogga. Jo jag vet detta väcker massa frågor (men kvällarna då?) och jag kan ju göra en lång lista med saker som jag ägnar dagarna åt där själva datormomentet är trixit att få in. Men det hinner jag inte nu för just nu hänger Vargen i BabyBjörnen på sin pappa och jag ska ila ut i bilen och hämta en efterlängtad donna vid tåget.
 
Hildur rullar nämligen snart in i stan och vi har inte setts sen i början av sommaren så det ska bli väldigt kramigt och kul och gästsängen är nybäddad. Det vankas nämligen FormForum, bloggträff i Kosta, och imorgon åker vi dit hela familjen. Jo ni hörde rätt, både pappersvändar-mannen och Marsipanrosen ska med. på. bloggträff. Lite frost-i-helvetet-varning på den. Wish us luck.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

5 kommentarer på "Förberedelser för bloggträff i vargkulan"

 1. Bakeourday skriver:

  Supersnygg lampa, var kommer den ifrån?

 2. lina skriver:

  …och vad är det för spännande lista? julklappsönskningar?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »